Messi Driussi'den özür diledi

Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Messi, Zenit'in 15 milyon Euro'yaaldığı Arjantinli Driussi'yi tanıyamadığı için sonradan özür diledi.

Lionel Messi, kendisiyle fotoğraf çektiren Arjantinli futbolcu Sebastian Driussi’yi tanıyamayınca özür diledi…

Olay, Rusya ile oynayacağı hazırlık maçı için Moskova’da kampta olan Arjantin Milli Takımı’nın otelinde yaşandı.Lionel Messi, lobide kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen gencin isteğini geri çevirmedi. Ama onun Driussiolduğunu fark etmedi. Driussi, kendisini hatırlatınca çok üzülen Messi, kendisini hatırlayamadığı için özür diledi.Hatırlayamadım… Özür dilerim”

Arjantinli yıldız, “Onun kim olduğunu elbette biliyorum. Ama o anda tanıyamadım. Kamplarda sık sık karşılaştığımızgibi fotoğraf çektirmek isteyenlerden birisi olduğunu sandım. Sonra kendisini hatırlatınca kendimi çok kötühissettim. Kendisinden özür de diledim” diye konuştu.

Driussi ile aynı dövmeciye gittiklerini ve oradan şahsen de tanıştıklarını kaydeden Messi, “Ama otelin lobisindekarşılaştığımızda başka şeyler düşünüyordum. O nedenle kendisini çıkaramadım” dedi.Drussi, River Plate’ten Zenit St.Petersburg’a 15 milyon Euro’ya transfer olmuştu. 21 yaşındaki futbolcu, Messi ilefotoğrafını Instagram hesabından “İdolüm… Fotoğraf için teşekkürler” mesajıyla paylaştı.

Sonraki Haber