PKK için kökten çözümü açıkladı !

HEPAR lideri Osman Pamukoğlu, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hak Ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Kanaltürk'te canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Pamukoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

''PKK eskiden dağda eylem yapıyordu. Artık saldırılarını şehirlere taşıdılar.Bunun sebebi açılımdır. Gündüz gözüyle, herkesin içinde pervasızca askerlerimize saldırılıyor. İsteklerini dayattığı ve yaptırdığı hükümeti de buldular. Saldırıların dozunu gün geçtikçe arttıracaklar.''

PKK'YI BİTİRMEK İÇİN...

HEPAR'ın açılımı: 30 gün içinde silahlarını bırakıp teslim olacaklar. Eğer olmazlarsa gücümüzü gösteririz. Neyimiz eksik? Helikopter mi? Tank mı? Top mu? Tüfek mi? Ben söyleyeyim irade eksik. Denk kuvvetlerle karşılarına çıkacağız. Özel eğitim vereceğimiz 20.000 kişiyle bu işin sonunu kökü saçağıyla halledeceğiz.

Şehit haberleri gelmiyor diye kendilerini avutuyorlar. Peki Hakkari'de üç askerimiz sokak ortasında, gündüz gözüyle şehit edilmedi mi? Bitlis'teki korucumuz kurşuna dizilmedi mi? Bugün Diyarbakır'da askerimiz ağır yaralanmadı mı? Her istedikleri yapılmasına rağmen bunları yapıyorlar. PKK asla silah bırakmayacak. Bu iş açılımla da çözülmeyecek. Çözüm biziz.

PKK eskiden dağda örgütlüydü, dağda saldırılar yapıyordu. Artık şehirlerde, halkımızın içindeler, katliamlarını şehirlerde yapıyorlar. Çünkü şehirlerde de örgütlendiler. Bunun sebebi çözüm süreci safsatasıdır.

MUHALEFETE TEZKERE ELEŞTİRİSİ

CHP önce tezkere destek vermedi. Peki sonra çıkıp ne dedi? Ayrıca bir tezkere çıkaralım Kobani'yi kurtaralım. Öteki MHP ne yaptı. Tezkereye destek verdi ve milletim için yaptım dedi. Peki Türk çocuklarının, Türk askerlerinin canları bu kadar değersiz mi? Bir de bu MHP ciyak ciyak ötüyor. Neymiş peşmergeler ülke topraklarına giriyormuş. İmzaladığınız tezkerede yabancı ülkenin askerleri bizim topraklarımızda dolaşabilir, girip çıkabilir yazmıyor mu? Batarya batarya gelenler kimin askeri?

''IŞİD TÜRKİYE'YE SALDIRAMAZ''

IŞİD Türkiye'ye saldıramaz. IŞİD:''Ben İstanbul'da olurum,'' PKK: Kobani düşerse ben Ankara'da olurum.'' diyor. Bir devlet zayıflarsa PKK'lılar çıkar ''Savaş Ankara'ya sıçrar'' der. Irak ve Suriye'deki IŞİD ''İstanbul'a gelirim.'' der. Bunu söylemeleri bile bir ulusu yaralar ve devleti acz içerisinde gösterir. Rehine meselesinde ise Hükümet bu 49 rehine meselesinde al - ver yaptığı belli. 49 rehineye karşı başka birilerini bıraktığı ortada.

''PKK İLE HDP AYNIDIR''

Yetti artık milleti ahmak yerine koymayın. Ayrı yapılarmış gibi göstermeyin. HDP yerel seçimlere girmiyor mu? Genel seçimlere, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine girmiyor mu? Amaçları PKK ile bir değil mi? Buna nasıl izin verilir.Türkiye'de 8 - 10 milyon kürt var aldıkları oy 3.5 milyon oda silah zoruyla. Bölgede güvenlik olsa, silah zoru olmasa onu da alamazlar.

BEDELLİ ASKERLİK

Bedelli askerlik teklifini CHP verdi değil mi? Millet nelerle uğraşıyor bunların dertlerine bakın. Akıl almaz bir şey. Bunu politika olarak görüyorlarsa bu düpedüz ahmaklık!

Sonraki Haber