''Melo doğuştan winner''

Cesare Prandelli Galatasaray'dan öğrencisi Felipe Melo'nun Inter'deki başarılı performansını değerlendirdi.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, Serie A'nın lideri olan Inter'in performansını değerlendirdi. Galatasaray'da kendisinden önce görev yapan teknik direktör Roberto Mancini ve yine sarı-kırmızılılardan gelen Felipe Melo'ya övgüler düzen İtalyan çalıştırıcı, başarının anahtarını açıkladı.
 
Prandelli, "Felipe Melo doğuştan winner bir oyuncu. Ve son zamanlarda kendisini çok geliştirdi. 100 bin kişi ıslıklasa umurunda olmaz. O gürültünün içinde, en iyisini yapabilecek bir isim. Agresif bir oyuncu değil. Böyle olmaya ihtiyacı yok. Çünkü zaten fizik olarak çok güçlü. Inter'de taraftarın idolü olması beni şaşırtmadı. O popüler bir lider. Soyunma odasında daima hocasının yanında olan bir isim" dedi. 
 
Mancini en iyi hoca
Inter'in başarısında aslan payının iki kişiye ait olduğunu, Brezilyalı oyuncunun yanında Roberto Mancini'nin de alkışı hak ettiğini belirten Prandelli şunları söyledi: "Mancini şu an ligdeki en iyi hoca. Aklındakileri takıma çabuk uygulatabildi. Biraz da şanslıydı. Jovetic ve Melo gibi İtalya ligini iyi bilen oyuncuları kadrosuna kattı ve onlardan verim aldı. Bu yüzden de yarışa önde başladılar".

Sonraki Haber