''Senin içn de oynadık Jan''

Fenerbahçeli oyuncular maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de yıldızlar maç sonu yayıncı kuruluşa kısa açıklamalar yaptı. Datome ise sakatlığı olduğu için bu seride forma giyemeyen Jan Vesely'e mesaj gönderdi.

Real Madrid’i 3-0’la süpürerek Euroleague’de adını Final Four’a yazdıran Fenerbahçe’de tarih yazan oyuncular maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Melih Mahmutoğlu: “İnanılmaz bir başarı. İstediğimiz gibi oynadık ve kazandık. Kupaya 2 maç kaldı. Amacımız şampiyonluk.”

Ekpe Udoh: “Üzerimize düşeni yaptık. Şimdi kutlayalım ama bunun devamı gelecek. 2 maçımız daha var, umarım kupayı kaldıracağız.”

Bobby Dixon: “Ben ilk defa Final Four’a kalıyorum. Müthiş bir duygu. Ancak daha kazanmamız gereken iki maç var. Sonrasında amaca ulaşacağız”

Gigi Datome: “Vesely’siz oynayıp buralara geldik, bizim için çok güzel ve çok büyük bir olay. 3-0 kazanmak önemliydi. Çok akıllı oynadık ve Final Four’a yükseldik. Senin için de oynadık Jan. Seni bekliyoruz.”

Pero Antic: “Kendi adıma ve takımım adına çok mutluyum. Hedefimiz şampiyonluk, bunun için iki maç daha var. Şimdi lige dönüyoruz Avrupa’nın en iyi koçuna ve teknik ekibine sahibiz.”

Sonraki Haber