Bayern Münih ile Schalke yenişemedi

Sezona 2-1'lik Wolfsburg galibiyetiyle başlayan son şampiyon Bayern Münih, Bundesliga'nın ikinci haftasında Schalke'ye konuk oldu.

Bundesliga'nın 2. haftasında Schalke'ye konuk olan Bayern Münih, yeni transferi Lewandowski'nin gol attığı maçta rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Schalke 04 1 - 1 Bayern Münih
10' 0 - 1 Robert Lewandowski
62' 1 - 1 Benedikt Höwedes

Schalke sahaya; Fahrmann, Kaan Ayhan, Santana, Matip, Höwedes, Hoger, Kirchhoff, Sam, Meyer, Draxler, Choupo-Moting 11'i ile çıktı. 19 yaşındaki Türk oyuncu Kaan Ayhan da 11'de şans buldu.

Bayern Münih ise sahada; Neuer, Boateng, Alonso, Badstuber, Lahm, Rode, Shaqiri, Alaba, Götze, Müller, Lewandowski 11'i ile yer alırken, yeni transfer Xabi Alonso 11'deki yerini aldı.

Bayern Münih, 10. dakikada Polonyalı golcüsü Lewandowski'nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve soyunma odasına üstünlükle gitti. Öte yandan Lewa, Bayern Münih forması altındaki ilk golünü atmış oldu.

İkinci yarıya iyi başlayan Schalke, 62. dakikada Höwedes'in kaydettiği golle skora denge getirdi. Kalan bölümde taraflar sonucu değiştirmedi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Schalke sezonun ilk puanını alırken, Bayern ise puanını 4'e yükseltti.

Sonraki Haber