Barcelona'dan darbe girişimi açıklaması !

Barcelona Kulübü Türkiye'de yaşanan kalkışma hareketi sonrası resmi twitter hesabından eski ve şimdiki oyuncuları ile ilgili güvenlik açıklamasında bulundu.

Barcelona, 15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye’de yaşanan askeri darbe girişimi nedeniyle yayımladığı açıklamayla, aralarında Arda Turan’ın da bulunduğu yeni ve eski oyuncularının son durumuyla ilgili bir bilgilendirme yaptı.

Samuel Eto’o Vakfı tarafından düzenlenen ve Lionel Messi, Andres Iniesta, Carles Puyol, Deco, Eric Abidal gibi aktif ve eski Barça oyuncularının da sahada olacağı maç, askeri darbe girişimi nedeniyle iptal edildi. Olaylar esnasında Eto’o, Puyol, Deco ve Abidal, Antalya’ya ulaşmışlardı.

Barça, resmi Twitter hesabı aracılığıyla dün gece saatlerinde yaptığı açıklamada “Barcelona’nın eski oyuncusu Samuel Eto’o tarafından organize edilen özel maçın kadrosunda yer alan Lionel Messi ve Andres Iniesta, İspanya’dalar. Oyuncumuz Arda Turan ve eski oyuncularımız Carles Puyol, Deco ve Eric Abidal ise Türkiye’de, olayların yaşandığı bölgeye uzak bir konumda güvendeler ve kulübümüzle sürekli iletişim halindeler” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber