Cocu, saldırı anında Paris'teydi

PSV Teknik Direktörü Cocu, "Saldırılara birkaç kilometre uzaklıktaki bir oteldeydim" dedi.

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden  PSV'nin teknik direktörü Phillip Cocu, terör saldırılarının yaşandığı gün  Paris'te olduğunu açıkladı.
 
Cocu, Hollanda'nın De Telegraaf gazetesine yaptığı açıklamada,  saldırıların meydana geldiği yere birkaç kilometre uzaklıktaki bir otelde  kaldığını belirterek, yaşananların korkunç olduğunu söyledi.
 
İnsanın ilk etapta yaşananları tam olarak kavrayamadığına işaret eden  Cocu, şu ifadeleri kullandı: "Saldırılara birkaç kilometre uzaklıktaki bir oteldeydim. Çevrende  korku ve üzüntü görüyorsun. Anlayamama, korku ve öfke… Daha sonra yeniden  'saldırı olabilir mi, güvende miyiz' diye düşünüyorsun. O gece gözünü kapatan  birinin olmadığını düşünüyorum."
 
PSV'nin antrenmanından sonra futbolcularla Paris'te hayatlarını  kaybedenler anısına saygı duruşunda bulunduklarını kaydeden Cocu, saldırıların  kulüp içinde ve dışındaki konuşma konularından biri olduğunu da aktardı.
 
Feyenoord'da forma giyen Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Dirk Kuyt  da terör saldırılarının yaşandığı gün ailesiyle Paris'te olduğunu açıklamıştı.
 
Paris'i 13 Kasım'da kana bulayan saldırılarda en az 129 kişi hayatını  kaybetmiş, 352 kişi yaralanmıştı.

Sonraki Haber