Arda Turan ''Milli Takım'ı bırakıyor'' iddiası !

Arda Turan'ın, Milli Takım'ı bırakmakta ısrarcı olduğu ve geri adım atmadığı öğrenildi.

Tribünlerin tepkisine, “Tek suçlu ben miyim? Emeklerim ne çabuk unutuldu ” diyen Arda Turan’ın Milli Takım’ı bırakma kararında ısrarcı olduğu ve takım arkadaşlarına rağmen geri adım atmadığı öğrenildi

A Milli Takım'ı Fransa'ya taşıyan isimlerin başında gelen Arda Turan,İspanya maçında yaşananlardan sonra şok bir karar aldı. İspanyakarşısında skor 3-0 olduktan sonra top ayağına her geldiğinde Türk taraftarlarca yuhalanan yıldız futbolcuya İspanyollar ise, "Arda.. Arda" tezahüratlarıyla destek vermişti. Ay-yıldızlı taraftarlarınprotestosuna içerleyen Arda'nın maç sonrası ailesi ve yakın çevresiyle görüşerek, Milli Takım'ı bırakma kararı aldığı iddia edilmişti. Arkadaşlarının, "Sakın böyle bir şey yapma" sözlerine rağmen bu kararından vazgeçmeyen kaptanın, EURO 2016 sonrası bir basın toplantısı düzenleyip bırakacağını açıklayacağı kaydedildi.

BUNU HAK EDECEK NE YAPTIM?
İspanya maçının ardından soyunma odasına son derece üzgün giren Arda Turan, sinirlerine de hakim olamadı. Arkadaşlarına, "Islıklanmayı hak edecek ne yaptım?" diyen milli futbolcu, "Teksuçlu ben miyim? Bu takımı şampiyonaya nasıl getirdiğimiz ortada" diye isyan etti. Duygusal sarsıntı yaşayan Arda'yı takım arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştığı ve "Bu tepki sadece sanadeğil, hepimize yapıldı. Bu sıkıntılı günleri de aşacağız" dedikleri bildirildi.

KIZ ARKADAŞI DAYANAMADI
Arda Turan'ın kız arkadaşı Aslıhan Doğan, önceki günkü İspanya karşılaşmasında milli futbolcuya tribünlerin gösterdiği büyük tepkiye dayanamadı. Yakın arkadaşlarıyla birlikte turnuva başından bu yana Fransa'da bulunan Aslıhan Doğan'ın, İspanya maçında sevgilisinin yuhalanmasından çok etkilendiği ve Nice Stadı'nı gözyaşları içinde terk ettiği öğrenildi.

KAPTAN SUSTU, FOTOĞRAF KONUŞTU!
Arda Turan, İspanya karşılaşmasından sonra gece geç saatlerde Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Elleri yukarıya açılmış, sırtı dönük ve Milli Takım formalı bir fotoğraf yayınlayan ay-yıldızlı oyuncunun bu karesi, "Sizi Allah'a havale ediyorum" şeklinde yorumlandı. Arda'nın bu paylaşımı 200 bine yakın beğeni, 20 bine yakın da destek mesajı aldı. Ayrıca Milan'da forma giyen Kevin Prince Boateng ile Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Volkan Şen, İlkay Gündoğan, Olcay Şahan ve Şener Özbayraklı da sosyal medyadan Arda'ya destek veren mesajlar yayınladılar.

Sonraki Haber