Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde gruptan nasıl çıkar ?

Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Manchester United'ı ağırlayacak olan Galatasaray'ın gruplardan çıkabilmesi için olasılıklar belli oldu.

Galatasaray, A grubunda 4. maçlar sonunda 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Son 2 maça girilirken evinde Manchester United'ı ağırlayacak sarı-kırmızılılarda gruptan çıkabilmek için hesaplar başladı.

Grupta şu ana kadar tüm maçları kazanan Bayern Münih, 12 puanla gruptan lider çıkmayı garantiledi.

Geçtiğimiz hafta oynanan maçlar sonrası sürpriz bir şekilde ikinci sıraya yerleşen Kopenhag'ın puanı dört. Galatasaray ile puan puana olan Kopenhag, averajla ikinci sırada bulunuyor. Grubun son sırasında ise 3 puanla Manchester United yer alıyor.

Galatasaray bu akşam konuk edeceği Manchester United'ı ve grubun son maçında Kopenhag'ı mağlup ederse diğer karşılaşmaların sonucuna bakmadan gruptan 2. olarak çıkacak.

Galatasaray bu akşam kazanır, Kopenhag da Bayern Münih deplasmanında puan kaybederse, Sarı-Kırmızılılara Danimarka deplasmanında üst tur için 1 puan yetecek.

Galatasaray'ın bu akşam Manchester United'a kaybetmesi durumda ise son hafta Kopenhag'ı yenmek zorunda kalacak ve Manchester United'ın Bayern Münih'e yenilmesini bekleyecek.

Sonraki Haber