Serdar Bilican yazdı: İmkansız değil...

Gazeteci Serdar Bilican, EURO 2016'da 1-0 kaybettiğimiz Hırvatistan maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Büyük umutlarla başlamasını beklediğimiz EURO 2016'nın şu ana dek 'en umut vermeyen takımı'yız.

Hırvatistan karşısında aldığımız 1-0lık mağlubiyeti öpüp de başımıza koyalım. Kale direkleri adeta tarihi farkı engelledi.

Orta sahada top yapamayan ve ikinci topların tamamını kaybeden bir milli takım izledik. Türkiye'nin bir numeralı defansif orta saha oyuncusu Mehmet Topal, stoper yetersizliğinden(!) dolayı defansta oynatılmak zorunda kalıyor. Süper Lig 2015-2016 sezonunun tartışmasız en iyi stoperlerinden Yalçın Ayhan'ı Fransa'ya götürmeyen Terim, dört büyüklerin transfer listesinde bulunan Serdar Aziz'den de yararlanmamayı tercih ediyor.

Türk halkının henüz yeteneklerini öğrenemediği Ozan Tufan, Modric'in golüne engel olmaktansa, saçlarını düzeltmeyi tercih ediyor.

Aslında yüksek potansiyeli olan Türkiye, saçma oyuncu tercihlerinden dolayı etkisiz kalıyor.

Fatih Terim, Hırvatistan-Türkiye maçının tekrarını cuma gününe kadar defalarca izleyecektir. Umarım gereken dersleri çıkarmakta yanında götürdüğü ekip de yardımcı olur. Eğer elimizdeki kadroyu doğru dizilişle değerlendirebilirsek, İspanya ve Çek Cumhuriyeti maçlarından sonra en iyi üçüncülerden olabilmemiz o kadar da imkansız değil.

Spor3com
Serdar BİLİCAN

Sonraki Haber