''7-1, 8-1 kazanabilirdik''

Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Vitor Pereira, Mersin İdmanyurdu karşısında çok farklı bir sonuç alabileceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Mersin İdmanyurdu’nu 3-1 yenen Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, maçtan sonra yayıncı kuruluş açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam, sonuçtan mutlu olduğunu belirterek, “Bu akşam iyi bir karşılaşma ortaya çıkardık, dinamiğimizi iyi bir şekilde ortaya koyduk. Top bizdeyken kendimize güvenerek oynadık. 6-7 pozisyona girdik 3 tanesini gole çevirdik, sonuçtan mutluyum. Bu akşam bizim için iyi olmayan nokta daha fazla gol bulamamaktı diyebilirim. Farklı bir sonuç alabilirdik” dedi.

Sahadan 7 yada 8 gol atarak ayrılabileceklerini vurgulayan Vitor Pereira, sözlerini şöyle tamamladı; “Bugün milli takım arasını geride bırakmamıza rağmen çok başarılı bir oyun sergiledi. Çok konsantre olduk. Çok hırslı bir görüntü gösterdik. Takımımız son 5-6 maçtır oyun kalitesini yükselterek devam ediyor. Rakibin 1-2 pozisyonu vardı. Bunlar üzerine çalışacağız. Bu akşam 7-1 hatta 8-1 gibi skor yapabilirdik.“

Sonraki Haber