''Mustafa Denizli'nin bir bildiği vardır''

Elazığspor'da ki görevinden istifa eden ve ismi Galatasaray'la gündeme gelen başarılı teknik direktör İbrahim Üzülmez önemli açıklamalarda bulundu.

Özgür Sancar ile Spor Kazanı Programı'na katılan Üzülmez , "Elazığspor'daki görevimden ayrıldım. İstifamı kabul ettiler ayrılık kesinleşti" diye konuştu.
 
Elazığspor'daki ayrılık kararı verilen sözlerin yerine getirilmemesi sonucu olduğunu belirten İbrahim Üzülmez şöyle konuştu:
 
"6 hafta görev yaptım, bu süreçte güzel atmosfer yakaladık. Takıma güvendim, maçları kazandıkça olumlu olacağına inandık. Maçları kazandıkça verilen bir takım sözler yerine getirilmeyince ben de görevi bıraktım. Elazığspor kaliteli bir takım. Umarım benden sonra gelecek teknik direktöre sahip çıkarlar. Umarım benden sonra çok iyi yerlere gelirler" diye belirtti.
 
"Mustafa hocanın bir bildiği vardır"
 
İsmi Galatasaray'la da anılan Üzülmez şöyle devam etti:
 
"Ben Mustafa hocamla sık sık görüşüyorum. İstifa dönemimde de kendisiyle konuştum ancak en ufak Galatasaray'a gelme gibi bir görüşmem olmadı. Ama kendisi ile sık sık görüşüyoruz, ben çocukluğumdan beri Beşiktaşlı'yım. Küçüklüğümden beri Beşiktaş maçlarına giderim. Beşiktaşlılık benim kimliğim ama profesyonel dünyada her şey olabilir, olmaz diyemezsiniz. Şu an için bir şey söyleyemiyorum. Galatasaray'da çok iyi oyuncular var. Bir galibiyet serisine ihtiyaçları var. Futbolcuları anlayarak, onlarla iyi iletişim kurarak takımı istenilen noktaya getirebilirsiniz. Mustafa hoca yarıştan kopmayacağız diyorsa bir bildiği vardır ve dediğini yapar. Mustafa hocanın söylediklerinin yabana atılmaması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
 
Atiba'yı ayrı bir yere koymak lazım"
 
Beşiktaş'ın ligdeki başarılı performansından da bahseden Üzülmez, "Bir gün, şerefle formasını giydiğim Beşiktaş'a geri döneceğime inanıyorum. Beşiktaş para verip izlenecek tek takım. Bunu 4. haftada söylemiştim. Beni yanıltmadılar. En iyi oynayan takım Beşiktaş, şampiyon olacaklarına inanıyorum. Şenol hoca takımı mükemmel yönetti. Bana göre ilk yarının en iyi oyuncusu Atiba'ydı. Atiba sayesinde beşiktaş defansta büyük rahatlık yaşıyor. O olmasaydı defans gerçekten çok zorlanırdı. Mario Gomez, Oğuzhan ve diğer futbolcular da dahil çok başarılıydı ama Atiba'yı ayrı yere koymak lazım. En iyisi Atiba'ydı." dedi.
 
Radyospor

Sonraki Haber