Aykut Kocaman'dan transfer açıklaması!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Aykut Kocaman, Valbuena hakkında konuştu.

Yeni sezonda Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan ancak resmi imzaların atılmadığı Aykut Kocaman A Spor'da önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Kocaman'ın açıklamaları;

"Yeni başlangıç söylemi için henüz erken. Önce imzaların atılması gerekiyor. Şu anda boştayım. Transfer konusunda Fenerbahçe ile fikir alışverişinde bulunuyoruz ama kulüp adına şu an başka bir şey söyleme yetkim yok."

"Fenerbahçe'nin bireysel olarak Türkiye'nin en kaliteli kadroya sahip olduğunu düşünüyorum ama verimlilik konusunda sıkıntı var.Sağlam bir başarı için yönetiminden teknik direktörüne, futbolcusundan taraftarına takımın birleşmeye ihtiyacı var."

"Van Persie, 4-5 yıl öncesine kadar dünyanın en önemli forvet oyuncularından birisiydi. Hepimizin gıpta ettiği bir oyuncuydu. Van Persie harika bir oyuncu, ona şüphe yok. Böyle bir oyuncu için olumsuz şeyler söylenemez. Ama verimliliği tartışılabilir."

Kocaman, Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Valbuena içinse “Transfer için birkaç gündür fikir alışverişi yapıyoruz. Valbuena ve Kjaer zaten ben Fenerbahçe’deyken takımda görmek istediğim oyunculardı. Şu anda kulüp adına konuşamam. ÖYle bir yetkim yok şimdilik” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber