Beşiktaş'ta Fernandes krizi

Samet Aybaba, bedelsiz olarak Lokomotiv Moskova'ya giden Manuel fernandes hakkında konuştu.

Siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş'ın eski yıldızı Manuel Fernandes ile ilgili, "13 milyon Euro teklif edildi. 'Satın' dedim, ama Başkan Fikret Orman, taraftar tepkisinden çekindi" dedi. Kulüp, bu iddiaya yanıt verdi.

Beşiktaş 'ın 'Feda' sezonunda görev yapan Samet Aybaba, bedelsiz olarak Lokomotiv Moskova'ya giden Manuel fernandes hakkında, "Fernandes'e 12-13 milyon Euro civarında teklif geldi. Ben gitmesine onay verdim, ama Başkan Fikret Orman taraftar tepkisinden çekinerek cesaret edemedi" dedi.  

Aybaba'nın şaşkınlık yaratan bu açıklaması sonrası Beşiktaş'ın yanıtı gecikmedi. Fikret Orman yönetim, söz konusu teklifin Slaven Bilic döneminde geldiğini vurguladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Samet Aybaba'nın görevde olduğu dönemde Fernandes'e resmi olarak ciddiye alınabilecek, kurumsal bir teklif gelmemiştir. Slaven Bilic'in teknik direktör olduğu dönemde Fernandes için yapılan resmi transfer teklifi ise hem Beşiktaş'ın çıkarları düşünülerek hem de oyuncunun takımda kalmak istemesi sebebiyle gerçekleşmemiştir" ifadelerine yer verildi.

Sonraki Haber