Beşiktaş’ta sürpriz ayrılık

Bu yıl zor bir dönemden geçen ve bir türlü yeşil sahalarda istediğini bulamayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminde bir ismin daha siyah-beyazlı kulüpten ayrılacağı haberi geldi.

Beşiktaş Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, “En yakın zamanda iki transfer yapılacak. 1-7 Şubat arasında Avrupa’da transfer bitince boşta kalan oyuncular olacak. O zaman diliminde 10 numara transferi arayışımız olacak” demişti.

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazanırken sürpriz bir ayrılık yaşanıyor.

NTV'den Gürkan Ak’ın haberine göre Bundesliga ekibi Werder Bremen, Beşiktaş forması giyen Onur Bulut'u transfer etmek istiyor.

Kulüpler kısa süre içerisinde görüşme gerçekleştirecek. Onur da Almanya'da oynamaya sıcak bakıyor. Öte yandan İtalyan ekibi Udinese de oyuncunun durumunu takip ediyor.

Ayrıca Onur'un Süper Lig'den de talipleri bir hayli fazla olduğu, futbolcunun devre arasında büyük olasılıkla ayrılacak. Öte yanda futbolcunun önceliğinin ailesinden dolayı Almanya olduğu belirtildi.

Beşiktaş’ın geçen sezonunun devre arasında 1 milyon euro bedelle Kayserispor’dan kadrosuna kattığı 29 yaşındaki Onur Bulut, bu sezon 33 maçta forma giydi, 1 gol attı, 2 asist yaptı.

Sonraki Haber