Dursun Özbek işbaşında

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, son günlerde yoğun mesaide...

Çatı ve stat devri için Ankara'da görüşmelerde bulunan Aslan'ın patronu, metro inşaatının hızlanması için de düğmeye bastı. Transfer çalışmaları da sürüyor..

Göreve gelir gelmez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan, ardından Türkiye Kupası’nı kaldıran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa zaferiyle mutluluktan havalara uçtu.

Ancak Sarı-Kırmızılılar’ın patronunun bu zaferleri kutlamak için pek vakti yok. Son günlerde hayli yoğun olan Özbek, Arena’nın çatı inşaatı ve stadın kulübe devri gibi konuları görüşmek üzere takımdan daha erken Ankara’ya gitmişti.

Burada Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç görüşmeler yapan Özbek, döner dönmez ise metro inşaatının hızlandırılması için kolları sıvadı. Bugün bu konuda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yetkililer bir araya gelecek olan başkan, taraftarların yaşadığı ulaşım sıkıntısının bir an önce giderilmesini isteyecek.

Özel iş yok!

Takımla ilgili konuları kardeşi Mehmet Özbek’e devreden Dursun Özbek, bundan sonraki transfer çalışmalarında aktif rol alacak. Kendi özel işlerini tamamını şimdilik geri plana atan Aslan’ın 1 numarası, deyim yerindeyse mesaisinin tamamını Galatasaray’a ayırıyor.

Sonraki Haber