Fenerbahçe'ye Nani ve Kjaer şoku

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Kjaer ve Nani'nin son maçta sakatlandığı öğrenildi.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertli takımın antrenmanında, Luis Nani ve Simon Kjaer yer almadı. İki futbolcunun Başakşehir maçında sakatlandığı ortaya çıktı. Kjaer'in bu hafta oynamayacağı öğrenilirken Nani'nin maça yetişmesi bekleniyor.

Hazırlıklar sürüyor
  
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 15  Mayıs Pazar günü Ülker Stadı'nda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını  sürdürdü.
 
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira  yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma ve çabukluk çalışmalarının  ardından 2 gruba ayrılan oyuncuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptıkları  belirtildi. Yan top organizasyonlarının ardından antrenmanın dar alanda yapılan  çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi.
 
Sarı-lacivertlilerde Bruno Alves'in takımla birlikte çalıştığı,  ağrıları bulunan Luis Nani ve Simon Kjaer'in antrenmanda yer almadığı ifade  edildi. Sırp futbolcu Lazar Markovic'in ise tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı  sürdürdüğü aktarıldı.
 
Fenerbahçe, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Sonraki Haber