Futbolseverler şokta! Süper Lig kombine bilet fiyatları da uçtu

Bu sezon Trendyol'un sponsor olduğu Trendyol Süper Lig'deki 2023-2024 sezonu kombine bilet fiyatları futbolseverlerin ağzını açık bıraktı.

Yeni sezonda Trendyol isim sponsorluğunda oynanacak Süper Lig’de 2023-2024 öncesi çok sayıda kulüp kombine kartlarını satışa sunarken, en ucuz kombine 125 lira, en pahalısı ise 150 bin lira olarak dikkati çekti.

Fenerbahçe VIP tribünü 150 bin liralık fiyatıyla en pahalı kombine bilet oldu. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle fiyatlarına zam yapmayan Gaziantep FK’nin en ucuz bileti 250 lira olarak belirlendi. Kadın taraftarlar bu biletleri yüzde 50 indirimle 125 liraya alabilecek.

Trendyol Süper Lig’de 11 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon öncesi kulüpler kombine kartlarını satışa sundu. Kombine bilet fiyatlarını ilk açıklayan kulüpler Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray olurken, fiyatlardaki artış da dikkat çekti. Sarı-lacivertli ekip, geçtiğimiz sezon 1475 lira ile 21 bin 750 lira arasında sattığı kombine biletlerin fiyatlarını bu sezon 3 bin 250 lira ile 40 bin lira arasında açıkladı. Kulüp ayrıca VIP kombine biletlerini 150 bin liradan satışa çıkardı.

GALATASARAY’DA EN UCUZ KOMBİNE 6 BİN LİRA

Geçtiğimiz sezonu zirvede tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi’ne 2. ön eleme turunda dahil olacak Galatasaray, kombine biletleri 6 bin lira ile 44 bin lira arasında satışa sundu.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, geçtiğimiz sezon en ucuz kombine kartı 2 bin liraya, en pahalısını ise 10 bin liraya temin etmişti.

BEŞİKTAŞ GERİ ADIM ATTI

Yeni sezon öncesinde kombine bilet fiyatlarını 4 bin 500 lira ile 35 bin 500 lira arasında açıklayan Beşiktaş, buna karşın UEFA Konferans Ligi’nde oynayacağı mücadeleleri, bilet kapsamına dahil etmemişti. Taraftarların konuyla ilgili tepkisinin ardından yeni bir karar alan siyah-beyazlı yönetim, Avrupa maçlarının da kombine kart kapsamına alındığını açıkladı.

Sonraki Haber