Galatasaray-Hull City maçına damgasını vuran pankart

Dün akşam Galatasaray ile Hull City arasında oynanan hazırlık maçında açılan bir pankart maça damgasını vurdu.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında Hull City ile karşılaştı.

Galatasaraylı bir taraftar, "Evine dön Icardi" pankartı açtı. Bu görsel kısa süre içinde sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu fotoğrafı Icardi'nin sosyal medya hesaplarına göndermeye başladı.

Galatasaray maçı 4-3 kaybetti

Galatasaray, hazırlık maçında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City’ye 4-3 yenildi.

Karşılaşmaya sarı-kırmızılılar Batuhan Şen, Dubois, Mertens, Yunus Akgün, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Cicaldau, Torreira, Emin Bayram, Barış Alper Yılmaz ve Kazımcan Karataş ilk 11’iyle çıktı.

Konuk ekipse Lo-Tutala, Coyle, Leake, Jones, McLoughlin, Allahyar, Tetteh, Seri, Docherty, Ozan Tufan ve Delap ilk 11’iyle mücadele etti.

Maça baskılı başlayan Galatasaray, 29. dakikada Emin Bayram, 30. dakikada Berkan Kutlu, 35. dakikada da Kaan Ayhan’ın golleriyle 3-0 öne geçti.

Hull City, 45. dakikada Tetteh’in attığı golle farkı 2’ye indirirken, Galatasaray ilk yarıyı 3-1 üstün tamamladı.

Hull City, karşılaşmanın 83. dakikasında Christie, 84. dakikasında Slater, 86. dakikasında da Estupinan’ın kaydettiği gollerle sarı-kırmızılılar karşısında 4-3 öne geçti.

İngiltere temsilcisi, maçtan 4-3 galip ayrıldı.

Hull City’nin Manchester City’den transfer ettiği Liam Delap da Galatasaray’a karşı forma giydi.

Karşılaşmayı Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Hull City Kulübü Başkanı Acun Ilıcalı, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ve diğer protokol üyeleri de takip etti.

Sonraki Haber