Galatasaray'da Denayer sesleri

Galatasaray Yönetimi, Jason Denayer’i yeniden takibe aldı.

Ahmet Çalık’ın ardından bir de yabancı stoper transfer etmeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, geçen sezon Sarı-Kırmızılı formayı giyen ve bu sezon City’den Sunderland’e kiralanan Jason Denayer’i yeniden takibe aldı.

Savunmanın göbeğine en az iki takviye yapmak isteyen, bu doğrultuda Ahmet Çalık’la anlaşma aşamasına gelen Galatasaray, bir de yabancı stoper almayı planlıyor.
 
Gündemine birçok ismi alan Sarı-Kırmızılılar, şimdi de eski oyuncusu Jason Denayer’i takip ediyor. Sezon başında yeniden gündeme gelmesine rağmen, kulübü Manchester City’nin son anda Sunderland’e kiralık verdiği Belçikalı futbolcu, yeni takımında ön libero bölgesinde görev yapıyor.
 
Ancak ligdeki son maçta sakatlığı nedeniyle görev alamayan 21 yaşındaki oyuncunun durumunun ciddi olup olmadığı henüz bilinmiyor. Galatasaray Yönetimi, Denayer hakkında hem sakatlık hem de transfer uygunluğu araştırması yapacak.
 
Hem kalite hem yatırım

 
Denayer’in Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi çok istediği biliniyor. Yönetim de hem gelir gelmez formayı giyebilecek kalitede hem de geleceğe dönük yatırım özelliği taşıyan isimleri kadrosuna katmayı planlıyor. Bu amaç doğrultusunda Sunderland’in Denayer’i serbest bırakması, Galatasaray’ın da satın alma opsiyonuyla beraber genç oyuncuyu kiralaması hedefleniyor.

Fanatik

Sonraki Haber