Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer misillemesi

Ara transfer döneminde Gedson Fernandes transferiyle Galatasaray'ı karıştıran Beşiktaş'ın yıldız ismi için Galatasaray devreye girdi.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Ghezzal'i Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, son olarak Gedson Fernandes'i de Kartal'a kaptırdı. Başkan Burak Elmas'ın "İsteseydik alırdık" sözleri sonrası Galatasaray taraftarları tepki gösterdi.

İnaki Pena, Bafetimbi Gomis ve Erick Pulgar'ı kadrosuna katan Galatasaray, yeni bir transfer daha yapmak için kolları sıvadı.

Beşiktaş'tan Larin'e rest

Siyah-beyazlıların 1 milyon 750 bin Euro'luk önerisine karşılık 2.5 milyon Euro'da ısrar eden Kanadalı yıldıza "İster kabul et, ister git" cevabı verildi Beşiktaş'ta Cyle Larin'in sezon sonu bitecek olan sözleşmesini yenilemek için 6 ay önce başlayan görüşmeler, olumsuz sonuçlandı.

Siyah-beyazlı yönetim, yapılan pazarlıklarda teklifini 1 milyon 750 bin Euro'ya kadar yükseltirken Kanadalı yıldız 2.5 milyon Euro ve 4 yıllık kontrat ısrarını devam ettirdi. Önerdiği rakamı arttırmayı düşünmeyen Beşiktaş ise oyuncusuna resti çekti.

Sonraki Haber