Galatasaray'dan Douglas Santos hamlesi

Gelecek sezon sol bek konusunda sıkıntı yaşamak istemeyen Galatasaray, Hamburg'da oynayan 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Douglas Santos'u gündemine aldı.

Koskoca bir sezonu Lionel Carole ile geçirmeye çalışan ve zaman zaman o bölgede Martin Linnes’i kullanan Galatasaray  iyi bir sol bek arayışına çıkarken, Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün adaylar arasında Hamburg’da top koşturan Brezilyalı oyuncu Douglas Santos’la yakından ilgilendiği ortaya çıktı.

SANTOS GALATASARAY'DA KENDİSİNİ BULABİLİR

Gelecek sezon sol bek mevkiinde sıkıntı yaşamak istemeyen sarı kırmızılıların Bundes Liga’da 22 maçta forma giyen Douglas Santos’u gündemine aldığı öğrenilirken, oyuncunun ilk etapta kiralık olarak düşünüldüğü ifade edildi. Serie A ekiplerinden Atletico Minerio’dan 7,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hamburg’a transfer olan 23 yaşındaki sol bek 1 kez de Brezilya Milli Takım forması giyerken, Santos’un daha önce kısa bir süre İtalya tecrübesi yaşaması Igor Tudor’u bu transferde ikna etmiş durumda. 

Özellikle geride bıraktığımız sezon Mineiro formasıyla 39 maçta görev alan Douglas Santos, 2016 Rio de Janeiro’da da boy göstermiş, genç yeteneğin burada gösterdiği performans Bundes Liga takımlarının dikkatini çekmişti.

Sonraki Haber