Galatasaray’ın yıldızına sürpriz talip

Galatasaray’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey için dünya devi Bayern Münih'in devrede olduğu, Galatasaray'ın Boey için belirlediği bonservis ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılı takım devre arasında kadrosunu güçlendirmek isterken bazı futbolcular da Avrupa ekiplerinin transfer hedefi haline geldi. Bu isimlerden biri de Sacha Boey oldu.

Sky Sport’tan Florian Plettenberg’in haberine göre Alman ekibi Bayern Münih, Sacha Boey’i transfer listesine ekledi. Alman ekibinin transferde futbolcunun kişisel isteklerini karşılayabileceği belirtildi.

Transferi belirleyecek olan konunun Galatasaray’ın isteyeceği bonservis bedeli olduğu kaydedildi. Öte yandan Galatasaray Sacha Boey için 25 milyon euro talep ediyor.

Galatasaray, 2021 yaz transfer döneminde Sacha Boey’i 1,5 milyon euro karşılığında Fransa ekibi Rennes’den kadrosuna katmıştı. Transfermarkt’a göre piyasa değeri 22 milyon euro olarak gösterilen 23 yaşındaki Boey, Okan Buruk’un prensleri arasında yer aldı. Buruk’un ilk 11’deki değişmez ismi olan Boey, sarı-kırmızılı takımda bu sezon 29 maça çıktı, 2 gol attı.

Sonraki Haber