Gökhan Gönül imzayı attı !

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Gökhan Gönül, Vodafone Arena'da düzenlenen törenle siyah-beyazlı takıma 4 yıllık imza attı.

Beşiktaş, Fenerbahçe'den transfer ettiği milli sağ bek Gökhan Gönül'e basın önünde 4 yıllık imza attı...

Düzenlenen törende ilk söz alan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman basın toplantısında şöyle konuştu:

"- İlk defa bu basın merkezini kullanıyoruz. Bizim için çok özel bir gün. Çok güvendiğimiz, takımda görmek istediğimiz bir oyuncunun imza törenini yapıyoruz. Küçük çocuklara bazen "Hangi takımı tutuyorsunuz?" diye sorarım. Böyle bir futbolcunun Beşiktaşlı olmasını arzu ediyorum. Ailemize hoşgeldin Gökhan. Hep beraber daha güzel günler yaşayacağız. Seni aramızda görmekten çok mutluyuz. Bundan sonrasını Gökhan söylesin."

"Gökhan Gönül'ü karakterli olduğu için transfer ettik"

- Gökhan Gönül'ü ihtiyacımız olduğu ve karakterli olduğu için transfer ettik. Çok önemli oyuncular transfer ettik. Ama bugün çok heyecanladığım özel günü yaşıyorum. Umut'la Emre bu işte çok önemli rol oynadılar. Gökhan Gönül Beşiktaşlı. Gördüğünüz gibi kıyafeti siyah-beyaz. Beşiktaş'a Fenerbahçe'den ve Galatasaray'dan çok oyuncular geldi. Beşiktaş'tan rakip takıma giden çok oyuncu oldu.

- İsmail bizim sevdiğimiz bir oyuncumuzdu. İnşallah o amaç için gitmemiştir.

- Hayırlı, hoş olan basın toplantımızı sonlandırdıktan sonra ben buradayım. Beşiktaş'la ilgili birikmiş olan sorulara bir bütünlük içerisinde cevap vereyim.

Vodafone Arena'da düzenlenen törende Gökhan Gönül'ün sözleri ise şöyle:

"Başkanımın düşünceleri benim adıma gurur verici. Büyük camialarda futbol oynayıp başka camiaya geçmeniz, Türkiye'de fazla rastlanmıyor. Ne ilk ne de son olacak. Buraya geldikten sonra başkanımın ve Beşiktaşlı taraftarların karşılaması, ne kadar doğru işler yaptığımın göstergesi. Başkan ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Beşiktaşlı taraftarlara da teşekkür ediyorum. Nerede Beşiktaşlı görsem herkes beni mutlu şekilde karşılıyor. Ne kadar büyük sorumluluk içinde olduğumu biliyorum. Bana yakışanı yapıp buraya layık olmaya çalışacağım. Yıllarca onurumla Fenerbahçe'de forma giydim. Emeği bende çok olan, futbolcu arkadaşlarıma, yönetim kurulu üyelerine, (Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı saymadı) Fenerbahçe taraftarına 9 yılın her bir anı için ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Gökhan Gönül daha sonra sözlerini düzelterek "Yönetim kurulunu saydım, bunun içinde Aziz Yıldırım da var. Bunu dahil ediyorum, düzeltelim bunu" dedi.

"Başkanım beni lig devam ederken Beşiktaş'ta görmek istediğini söyledi"

Gel-gitler yaşamadım. Başkanım lig devam ederken beni Beşiktaş'ta görmek istediğini söyledi. Başkanım da kontratımın bitmesini bekledi. Beşiktaş resmi teklifi ben Milli Takım kampındayken yaptı. Avrupa Şampiyonası süreci bittikten sonra birkaç gün süre istedim. Rahatlayıp görüşeceğimi söyledim. Bugün sonucunda imzayı attırdılar. Sağolsunlar, olumlu ve doğru buldular bu yaklaşımı. Profesyonel futbolcuların başka bir takımı tuttuğunu düşünmüyorum. Ekmek yediği yer haricinde başka bir takım tutacağını sanmıyorum. Şu an Beşiktaş forması giyiyorum ve Beşiktaşlıyım."

"Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde ne yapabilir?" sorusuna Gökhan Gönül, "Büyük vaatlerde bulunmak pek doğru değil. Şampiyonluk sözleri veremem. Bazı şeyler başardığım için buradayım. Beni kötü orta ve pas hatası yaparken görebilirsiniz. Ama mücadeleden vazgeçtiğim tek bir gün bile göremeyeceklerinin sözünü veriyorum" şeklinde yanıt verdi.

"Vicdanım çok rahat"

- Bugüne kadar doğru olduğuna inanmadığım bir şeyi kendi taraftarıma yaranacağım diye yapmadım. Vicdanım çok rahat. Buraya geldiğim için mutluyum. Elimden geldiği her şeyi yapmaya devam edeceğim. Doğru bildiğim, inandığım şeyler doğrultusunda yüremeye devam edeceğim.

Gökhan Gönül bir soru üzerine Kartal dövmesini 15 yıl önce yaptırdığını söyledi.

BJK TV'YE AÇIKLAMALAR: "PARA 10. MADDE"

- Futbol 10 maddeden oluşuyorsa; para benim için 10. maddedir.

- Vodafone Arena mükemmel. Buranın ambiansı gerçekten çok güzel.

- Rekabet başarıyı getirir. Fenerbahçe'deyken de bunu gördüm performans artar.

- Yedek kulübesinde oturuyorsam bir eksiğim var ki yedek kulübesindeyimdir. Beck'in de bu karakterde olduğunu düşünüyorum.

- Beşiktaş takımında geçen sene bireysel olarak isimler ön plana çıktı ama takım olarak iyiydiler.

- Küçükken futbol hayalim yoktu. Amatör olarak başladık ağabeylerimizin katkısıyla.

"Mücadeleyi severim, tavla oynarken bile bu böyle. Mücadeleyi bırakmam.

"Beşiktaş formasıyla basın mensuplarına poz verdi

Gökhan Gönül imza töreninin ardından Vodafone Arena'da siyah-beyazlı formayı giydi ve poz verdi. Milli futbolcu akşam yapılacak antrenmana katılacak.

Arka planda gönderme

Basın toplantısında arka planda, "Burası Beşiktaş! Burada imzalar kağıtlara değil, kalplere atılır" göndermesi dikkat çekti.

Sonraki Haber