''Hedefim 5 ile 7 gol arası bir gol atabilmek''

Fenerbahçe'nin Faslı yıldızı Nabil Dirar, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu ve 'Hedefim 5 ile 7 gol arası bir gol atabilmek' ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli formayı giymekten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Nabil Dirar, “Ben golcülükten ziyade pasör, asist yapan bir oyuncuyum. Kale önünde hiçbir zaman egoist olmadım. Bundan sonra da olmayacağım” dedi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Nabil Dirar, Sporting Lizbon maçının ardından basının sorularını yanıtladı. Faslı oyuncu, “Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyoruz. Gerçekten Fenerbahçe’de olmaktan dolayı mutluyum. Sadece 3-4 gün takımla iyi bir şekilde antrenmana çıkabildim. Şu anda yüzde yüzümde olmadığımı biliyorum. Saha içerisinde fizik olarak bunu hissedebiliyorum. Zorlandığım  dakikalar oldu. Tüm şartlara rağmen iyi performans sergilediğimi düşünüyorum. Ama daha iyisini de yapabileceğimi biliyorum. Yüzde yüz performansıma ulaştığım zaman bu takıma çok daha fazlasını katacağım” ifadelerini kullandı.

‘İyi anlaşıyoruz’

Nabil Dirar, “Hem Valbuena hem Van Persie çok büyük oyuncular. Saha içerisinde iyi bir uyum yakalamaya çalışıyoruz. Birbirimizle gayet iyi bir iletişimimiz var. İyi anlaşıyoruz. Yaptığımız işleri daha basitleştirmemiz ve bu otomatikliği kazanmamız lazım. Saha içerisinde top bizdeyken fark yaratan oyuncular olmalıyız. Biz ilk defa birbirimizle oynadık. Umuyorum ilerleyen zamanlarda ön tarafta istediğimiz işleri daha rahat yapabileceğimiz bir hale geleceğiz. İsteğimiz takımın gol atmasına olabildiğince katkıda bulunmak” dedi. 

Hedef 5-7 gol

Büyük bir golcü olmadığının altını çizen Faslı oyuncu, “Ben golcülükten ziyade pasör, asist yapan bir oyuncuyum. Kendimi saha içerisinde çalışan, mücadele eden bir oyuncu olarak nitelendiriyorum. Kale önünde hiçbir zaman egoist olmadım. Bundan sonra da olmayacağım. Ama pozisyon gelirse o zaman gollerle takıma katkıda bulunmak istiyorum. Hedefim 5 ile 7 gol arası bir gol atabilmek. Ama bundan daha fazla asist yapmak” diye konuştu.

‘Neden olmasın’

Dirar, “İyi ve güçlü bir takımdan geldim. Umuyorum bu görüntüyü F.Bahçe’de de aynı şekilde devam ettirmeyi başarırım. Sağlam bir takım olabilirsek, birlikte hareket edip birlikte mücadele edersek neden şampiyon olamayalım. İyi bir teknik direktörümüz var, iyi oyunculardan kurulu takımız, antrenmanlar harika geçiyor. Herkes elinden geleni yapmaya bu şekilde devam ederse önümüzün açık olduğunu düşünüyorum” dedi.

Skorer

Sonraki Haber