Hooijdonk'tan Beşiktaş'a övgü !

Pierre van Hooijdonk, şampiyonluğa koşan Beşiktaş'a övgüler yağdırdı.

Fenerbahçe’nin unutulmaz Hollandalısı Pierre van Hooijdonk, gündeme gelecek açıklamalarda bulundu.

Fanatik’e konuşan Hooijdonk Fenerbahçe’nin bu sezonki başarısızlığının yanı sıra Beşiktaş’ın şampiyonluk ilanı ile ilgili tespitlerde bulundu.

TAKIM OLAMADILAR

“Fenerbahçe’deki sorunun sadece son aldığı mağlubiyetler ve şampiyonluğu kaçırmasıyla sınırlı olduğunu düşünmüyorum. Ben size daha önce verdiğim röportajda takım içinde büyük problemlerin olduğunu zaten dile getirmiştim. Fenerbahçe’de başka sıkıntılar vardı. Nani’nin son yaptığı değerlendirmeyi dikkatle analiz etmek gerekir. Fenerbahçe sezon başından beri takım olma yolunda hep tartışmalar yaşadı. Hemen yanlış anlaşılmasın. Bu sadece Van Persie veya Fernandao olayı değildir. Takım olamama sıkıntısıdır. Burada herkes sorumludur. Baştan yukarı herkesin hatası vardır. Bunlar birikti, birikti sonunda da 2-3 önemli mağlubiyetle birden ön plana çıktı. Ama dediğim gibi sorun büyük.”

TESADÜF DEĞİL

“Beşiktaş’ı gerçekten gönülden tebrik etmek istiyorum. Şampiyonluğa 1 puanları kaldı fakat yönetimin başarısını da göz ardı etmemek gerekir. Bana göre Beşiktaş’ın bu başarısı gerçek bir projedir. 2-3 yıldır bu projenin altyapısı gerçekleşti. Bu gelen başarı kesinlikle tesadüf değildir. Herkes bunu böyle bilsin. Beşiktaş’ta yapılan transferlerin başarısı ve takıma uyum sağlaması kesinlikle tesadüf değildir. Bu projede emeği olanları kutlamak gerek. Beşiktaş oynadığı futbolla da takdir edilmeli. Bence şampiyonluğu da bu nedenle sonuna kadar hakettiler. Bu başarının sürmesini de tabii ki her futbolsever gibi ben de istiyorum.”

Sonraki Haber