İşte Pereira gerçekleri !

Aziz Yıldırım ile teknik direktör Vitor Pereira arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım, Vitor Pereira ile yola devam etme kararı alırken önce gelecek sezonun Fenerbahçe’sinin oyun karakteri üzerinde konuştu ve anlaştı. Pereira, daha sert bir takım, Yıldırım da daha hücumcu olmaları gerektiğinde uzlaşı sağladı.

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım ile gelecek sezon da devam edilecek olan teknik direktör Vitor Pereira arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı. İlk görüşmeyi sezon bitmeden hemen önce yapan ikili arasında ilginç diyaloglar geçti. Pereira, düşüncelerini anlatırken Yıldırım da nasıl bir takım istediğini söyledi. Ortak karar şu: Sert ve hücumcu bir Fenerbahçe...

SAMANDIRA’DA KONDiSYON

Yıldırım ile görüştükten sonra kamp programını da belirleyen Pereira, geçen sezona göre farklı bir program hazırladı. Geçen sezon hiç kondisyon çalışması yaptırmayan Portekizli teknik adam, bu kez programının ilk 1 haftasını kondisyon antrenmanlarına ayırdı. Takım bu antrenmanları Samandıra’da gerçekleştirecek. 

PEREIRA-YILIDIRIM DiYALOGLARI

PEREIRA:
Yetenekli bir takım istiyorum ama şu anki takımım bu lig için fazla yumuşak. Bu lig için daha sert oyunculardan kurulu bir takım kurmalıyız. Mevcut takım istediğim sertlik düzeyinde değil.

YILDIRIM:
Önümüzdeki yıl daha hücum ağırlıklı bir takım istiyorum. Özellikle ligin sonhaftalarında cesur oynayan takımı gelecek yıl da görmek istiyorum. Buna uygun bir hazırlık yapmalısınız.

PEREIRA:
Topuk Yaylası’nda zayıf rakipler le oynamak yerine bir hafta Avrupa’ya giderek zorlu takımlarla hazırlık maçları yapmalıyız.

YILDIRIM:
Tamam, sezon planlamanızı bu doğrultuda gerçekleştirin.

Sonraki Haber