Murat Sancak'tan sürpriz karar: Görevi bırakıp resti çekti

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak sürpriz bir kararla Adana Demirspor Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı. Sancak açıklamasında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan ve galibiyet hasretini 10 maça çıkartan Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak istifa kararı aldı. Mücadelenin ardından sosyal medya hesabı X'te bir açıklama yayınlayan Sancak, camiadan helallik istedi ve görevi kulübün genel menajeri Metin Korkmaz'a devrettiğini duyurdu.

İşte Murat Sancak'ın açıklamaları: 

''Çok değerli Adanademirspor taraftarları... Şu dakika itibarıyla başkanlığı Metin Korkmaz’a devrediyorum. Niye, niçin diye sorgulamayın, öyle gerektiği için. Nedenini ve niçinini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden çok ricam Metin Korkmaz'ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin. Bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin. Daha güçlü yarınlara diyorum ve hakkınızı helal edin. Benim hakkım varsa helaldir. Allah'a emanet olun. Bu takım ligte kalacaktır merak etmeyin. Ama bu hale gelmesine sebep olanlarla birebir uğraşacağıma ve daha yüksek sesle uğraşacağıma emin olun ve bana güvenin.''

Sonraki Haber