Pereira Türkiye'de kalıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Ankara’daki bombalı saldırı sonrası “Bu şekilde devam etmeye değer mi” diyerek ayrılık sinyali veren Pereria, lige verilen arada yurt dışına gitmedi, Portekiz’den çağırdığı aile üyeleri ve yakın arkadaşlarıyla İstanbul’da vakit geçirdi.

Ankara’da yaşanan bombalı saldırı sonrası “Olayı duyduğumda ailemi ve çocuklarımı düşündüm. Değer mi bu şekilde devam etmeye anlayamıyorum” sözleri ile ayrılık imasında bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, son günlerde çok daha farklı davranışlar sergiliyor.
Yaklaşık bir ay önce Türkiye’nin güvenliğinden şüphe duyan, daha önce karşılaşmadığı kötü manzaralardan dolayı paniğe kapılan Portekizli hoca, benzer olayların Avrupa’da da yaşandığını görünce düşüncelerini ister istemez değiştirdi.
Bu nedenle lige verilen 15 günlük arada yurt dışına gitmek yerine Türkiye’de kalmayı tercih eden ve izinli günlerini İstanbul’da değerlendiren Pereira’ya Portekiz’den gelen özel misafirleri de eşlik etti. 
Birçok aile üyesi ile yakın arkadaşlarını Türkiye’ye çağıran Portekizli hoca, hem dinlendi, hem de dostları ile özlem giderdi.   

Sonraki Haber