Pereira'ya 'Yıldırım' baskı !

Aziz Yıldırım, idman sonrası görüştüğü Vitor Pereira’ya ‘İstifa et’ dedi. Portekizli hoca ise ‘Tazminatımı almadan gitmem’ karşılığını verince gerilim arttı.

Deplasmanda alınan 3-1’lik Monaco yenilgisi sonrası Şampiyonlar Ligi’ne veda edilmesinin ardından Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira ile yönetim arasında psikolojik savaş yaşanıyor.

Başkan Aziz Yıldırım, dün Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne giderek, antrenman sonrası Portekizli hoca ile görüştü ve “İstifa et” çağrısını yineledi. Pereira ise “Tazminatımı almadan gitmem” restini çekti. Sarı-lacivertli yönetim bunun üzerine deneyimli teknik direktörün yetkilerine kısıtlamalar getirdi.

KAPTANLARLA GÖRÜŞTÜ

Buna göre, Asbaşkan Ali Yıldırım artık Samandıra’da tek yetkili olacak. Sarı-lacivertli yönetim ayrıca Portekizli hocadan yardımcılarıyla tam gün mesai yapmasını ve daha fazla çalışmasını istedi. Vitor Pereira sözleşmesini feshetmeye yanaşmazsa, yardımcılarının durumu da masaya yatırılacak ve yanına Türk bir yardımcı getirilecek. Aziz Yıldırım, kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal ile de görüşerek daha fazla sorumluluk almalarını istedi.

NASIL GELDİ ARAŞTIRIN

Eski yöneticilerinden Murat Aşık, Vitor Pereira’nın Kanarya’ya gelmeden önce İskoçya’nın Glasgow Rangers takımı ile yıllık 650 bin Euro’ya anlaştığını iddia ederek “Nasıl oldu da Fenerbahçe ile 2.5 milyon Euro’ya anlaştı? Yönetim ve başkan hiç mi araştırmadı?” dedi.

OTORİTESİ DİBE VURDU

Fenerbahçe’de kenetlenmişlik ve arkadaşlık havası Vitor Pereira ile adeta dibe vurdu.Sarı-lacivertli futbolcuların Portekizli hocaya inancı ve güveni tamamen bitmiş durumda. Vitor Pereira’nın gideceğini düşünen oyuncuların antrenmanlarda ‘öylesine takıldığı’ gözleniyor. Özellikle Van Persie gibi yıldızlar ile Portekizli hoca arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Sonraki Haber