Quaresma’ya özel ders

Portekizli yıldızın sadece 45 dakika forma giydiği Gençlerbirliği karşılaşmasındaki bireysel futbolu yönetimin de tepkisini çekti.

Beşiktaş’taki ikinci döneminde sadece Trabzonspor’a gol atan ve bu karşılaşma dışında varlık gösteremeyen Ricardo Quaresma’nın, Gençlerbirliği maçındaki olumsuz performansı, yönetimi de memnun etmedi. Siyah-beyazlı idarecilerin maçın ardından yaptıkları değerlendirmede Portekizli oyuncunun sürekli kendini ispatlama çabası içerisinde olduğunu dile getirdikleri belirlendi.

Quaresma’nın artık bireysel futbol yerine takım oyunu oynaması gerektiğini vurgulayan Beşiktaşlı yöneticilerin, “Şenol Güneş gerekirse Quaresma’yı kenara alarak bu durum düzelene kadar ona takım futbolunu anlatmalı. Biz yönetim olarak arkasında dururuz. Birçok futbolcuya ikinci bahar yaşatan Güneş, aynısını Quaresma’ya da yapabilir. Yeter ki Quaresma hocasını dinlesin” ifadelerini kullandıkları öğrenildi.

Kulübeye dönüyor
Bu arada Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Fenerbahçe derbisinde Quaresma’ya ilk 11’de forma vermeyi düşünmediği ifade edildi.

Siyah-beyazlı hocanın, forvet arkası pozisyonunda görev yaptığı Gençlerbirliği maçında beklentilere yanıt veremeyen Portekizli oyuncuyu pazar günü oynanacak derbide yedek soyundurmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sonraki Haber