Riekerink'ten Fenerbahçe'ye gözdağı !

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Başkan Dursun Özbek ve yöneticilere, Fenerbahçe'ye hiç yenilmediğini hatırlattı.

Geçen sezon en zor dönemlerinde bile ezeli rakiplerine yenilmediklerini, Türkiye Kupası’nda da devirdiklerini söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü, “Yine bundan farklı bir sonuç beklemeyin. Dersimi iyi çalışıyorum” diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe’ye karşı şansının tuttuğunu söyleyip, Kadıköy’deki derbi öncesi umut dağıttı.

Hollandalı teknik adam ile Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler arasında geçen toplantı dün Milliyet’te yer almış ve Riekerink’in sorunun kaynağı olarak geçen sezonki travmanın devamını işaret etmişti. Florya’daki zirveyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkarken, Fenerbahçe derbisinin de ele alındığı bu noktada söz alan Hollandalı çalıştırıcının yüreklere su serpen ifadeler kullandığı bildirildi.

Riekerink’in, Dursun Özbek ve yöneticilere, Galatasaray’ın hocası olarak Fenerbahçe’ye karşı iki kez mücadele ettiğini ve bunlardan birini kazanıp diğerinde ise berabere kaldığını hatırlattığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların teknik patronunun, Galatasaray’ın ligde zor günler geçirdiği bir dönemde Fenerbahçe’nin mutlak favori gösterilmesine karşın berabere kaldıklarını hatırlattığı ve yine Galatasaray için çok önemli Türkiye Kupası finalinde ise 1-0 kazarak hedefe ulaştıklarını söylediği belirtildi.

Bu maçları hatırlatan Riekerink’in, “Fenerbahçe karnem ortada. Yine bundan farklı bir sonuç beklemeyin. Dersimi iyi çalışıyorum. Fenerbahçe’nin iyi ve kötü yönlerini değerlendiriyoruz. Şu an milli takımlarda bulunan futbolculardan dolayı antrenmanlarda istediğimiz çalışma ortamını bulamadık. Ancak önümüzdeki hafta en iyi şekilde bu maça hazırlanacağız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

9: Jan Olde Riekerink, Galatasaray’da dokuzuncu takımınında çalışıyor. Gent ve Emmen ile kulüp düzeyinde daha önce iki kez teknik direktörlük yapan Hollandalı teknik adam, Ajax, Metalurh gibi ekiplerde de yardımcı antrenörlük yapmıştı.

Sonraki Haber