Sneijder kararını verdi !

Dün sabaha karşı İstanbul'a gelen Sneijder, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’da aldığı ceza ve takıma geç katılması nedeniyle en çok konuşulan, tartışılan isim olan Wesley Sneijder, dün sabaha karşı İstanbul’a geldi. Yıldız futbolcu dün akşam da antrenmanda yer aldı.

Çok sayıda valizle Türkiye’ye geldiği dikkat çeken Sneijder, “Yaşananlardan dolayı gerçekten çok üzgünüm. Neler olacağını şu an söylemem mümkün değil. Önümüzdeki günlerin neler getireceğini bekleyip göreceğiz. Cezaya açıkçası ben de pek anlam veremedim” dedi.

Sarı-kırmızılı oyuncu, “Takımdan ayrılacak mısınız?” sorusuna, “Hayır şu an öyle bir şey söz konusu değil. Ancak bu cezanın nedenlerini konuşup değerlendirme yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı. Hollandalı oyuncu daha sonra taksiyle havalimanından ayrıldı.

Sneijder “Galatasaray taraftarı şunu asla unutmasın ki, ben onları çok seviyorum. Yönetim ile yakın zamanda oturup konuşacağız” ifadesini kullandı.

Bu arada takıma verilen iki günlük izin nedeniyle ülkesine giden Ryan Donk da Sneijder ile birlikte geldi.

Teknik kadro yemekte

Cim-Bom’da Teknik Direktör Jan Olde Riekerink ile yardımcıları Ayhan Akman ve Orhan Atik akşam antrenmanından sonra Florya’da yöneticilerle yemekte bir araya geldi.

Kaşıbeyaz’daki yemekte transfer başta olmak üzere yeni sezon hazırlıkları değerlendirilirken bir taraftan da Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki Fransa-Almanya maçı izlendi.

Şeren’e saygı

Sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik heyet dünkü çalışma öncesinde vefat eden Galatasaray’ın efsane kalecisi ve kaptanı Turgay Şeren anısına saygı duruşunda bulundu.

Sonraki Haber