Sneijder'den yönetimi şok eden istek

Sneijder Galatasaray'dan bedelsiz ayrılmak için yönetimden bonservisini istedi

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder başka bir takımdan imza parası almak için Başkan Dursun Özbek'ten bedelsiz olarak bonservisini almak istediği ortaya çıktı.

Galatasaray’da bu sezon 33 maçta 5 gol 17 asistlik bir performans göstermesine rağmen genelde takım içerisinde problemler yaratan ve hocalarla büyük sorunlar yaşayan Wesley Sneijder sarı kırmızılı kulüpten ayrılmak için gün sayıyor.

'BONSERVİSİMİ VERİN GİDEYİM'

Sözleşmesinde ‘7,5 milyon euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan Sneijder, Galatasaray’dan yıllık 5,5 milyon Euro gibi bir para kazanırken, Hollandalı futbolcunun takımdan gitmesi için yönetimden bonservisini bedelsiz olarak istediği iddia edildi. Mancini’nin Zenit’le anlaşmasından sonra Rus kulübüyle adı anılan 33 yaşındaki oyuncuyla Çin’in Shanghai Shenhua ve MLS Ligi takımlarından Los Angles’ın da ilgilendiği ortaya çıktı. Bonservisini alıp bir sonraki kulübünden imza parası kapamanın peşinde olan Sneijder, yönetime açık mesaj verirken, yıldız oyuncunun başkan Dursun Özbek’e ‘Galatasaray’da kalırsam yıllık ücretim olan 5,5 milyon euro’yu alacağım, ama bonservisimi verirseniz bedelsiz olarak başka bir takıma giderim sizde bu paradan kurtulursunuz’ dediği, Özbek’in Sneijder’i en kötü 4-5 milyon Euro gibi bir rakama satmayı planladığı belirtildi. 

Transferin son gününe kadar Sneijder’e gelecek resmi teklifleri bekleyecek olan Galatasaray’ın Hollandalı ‘10’ numarayı son çare olarak bedelsiz olarak bırakacağı tahmin ediliyor.

Sonraki Haber