Şok talep ! Yıllık 12 milyon euro...

Fenerbahçe'nin Real Madrid'den ayrılan Carlo Ancelotti'ye de teklif götürdüğü öğrenildi.

F.Bahçe'nin, Ancelotti'ye teklif götürdüğü ancak İtalyan Hoca'nın ret cevabını, istekleriyle verdiği ortaya çıktı: Yıllık 12 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşma ve transfer için 100 milyon Euro'luk bütçe...

Fenerbahçe hummalı bir şekilde teknik direktör ararken, sarılacivertlilerin Real Madrid'den ayrılan Carlo Ancelotti'ye de teklif götürdüğü öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın büyük hayallerinden biri olan 1998 yılında İstanbul'a kadar getiripsonrasında Juventus'a kaptırdığı Ancelotti'nin kapısını çaldığı ancak İtalyan hocanın istekleri ile kibarca 'Hayır' dediği anlaşıldı. 

1 YIL ARA VERECEK 
Ancelotti'nin F.Bahçe'den yıllık 12 milyon Euro istediği ve anlaşmada 4 yıllık olma şartı ileri sürdüğü öğrenildi. 4 yardımcı antrenör isteyen tecrübeli çalıştırıcı yardımcılarının fiyat pazarlığının da ayrıca yapılmasını istedi. Son olarak transfer için 100 milyon Euro'luk bir bütçe istedi. F.Bahçe bu ağır şartlar nedeniyle görüşmeyi bıraktı. Ancelotti geçtiğimiz günlerde ellerinde yaşadığı kireçlenme sebebiyle ameliyat olacağını ve bir yıl futboldan uzak kalacağını açıklamıştı. 

İTALYA BU GÖRÜŞMEYİ KONUŞUYOR
İtalya'daki son dedikodu Milano'ya giden F.Bahçe'nin yeni sportif direktörü Giuliano Terraneo ile Carlo Ancelotti'nin menajeri Ernesto Bronzetti'nin bir araya gelmesi... Geçen hafta, "Carlo, Real Madrid'den ayrıldıktan sonra bir yıl ara vermek istiyor" açıklamasını yapan Bronzetti'ye bu iddialar soruldu. Radip CRC'ye konuşan Bronzetti, "Eski dostlarla her görüşme transfer için mi olmalı?" cevabını verdi.

HOCA-TOTO'DA SON DURUM SPALLETTİ&BİELSA

Kartal'ın istifasının ardından 10'dan fazla isim gündeme geldi ancak F.Bahçe gelecek sezon takımı Spalletti ya da Bielsa'ya emanet edecek

Geçtiğimiz günlerde 'İtalya'ya dönmek istiyorum' şeklinde açıklama yapan Luciano Spalletti'ye ülkesinden beklediği kadar ciddi bir teklif gelmediği ifade edilirken, bu durumun Fenerbahçe'nin şansını artırdığı belirtildi. Spalletti'nin, Napoli'deki teknik direktörlük belirsizliğinin sona ermesini beklediği gelen bilgiler arasında. Bir diğer aday Marcelo Bielsa ise sürpriz bir şekilde listenin tepelerine kadar tırmandı. Capello'nun yıllık ücreti, Vieira'nın tecrübesiz oluşu, Lopetegui'nin 3 yıl süre istemesi, Bielsa'yı bir anda favorilerden biri durumuna getirdi.

Sonraki Haber