Sorun ortaya çıktı !

Başkan Dursun Özbek ve arkadaşları, Hamza Hamzaoğlu’nun kredisinin en az Prandelli kadar olduğunu söylüyor.

Şampiyonlar Ligi’ndeki Atletico Madrid yenilgisi Galatasaray’da şok etkisi yaparken, taraftarın ayaklanıp “istifa” istemesi karşılık bulmadı. Sarı-kırmızılı yönetim hem “yola devam” dedi, hem de Hamza Hamzaoğlu’nu feda etmeyeceklerini açık açık gösterdi.

Başkan Dursun Özbek ve ekibi, Hamzaoğlu ile ilgili bir tereddüt yaşamıyor. Yönetim, Hamzaoğlu’nun kredisinin Cesare Prandelli’ye verilenden bile daha fazla olduğuna inanıyor. Bu bakımdan takıma müdahale veya Hamzaoğlu’nun yerine bir hoca arama gibi bir düşüncenin kesinlikle söz konusu olmadığı belirtildi.

Cenk düşünülüyor
Ancak teknik kadro tarafından hazırlanan ve yönetimin de onayladığı rapora göre, sorun “atıp tutma”da... Geçen sezon Galatasaray şampiyon olurken son 6 maçta bir seri yakalanmış ve takım gol yememişti. Ancak bu sezon özellikle Muslera’nın kötü başlangıcı, Atletico karşısında da devam edince, kaleye Cenk’in geçmesi bile düşünülmeye başlandı.

Geçen sezon Muslera kalesinde kurtarışlarıyla devleşirken, Burak da golleri ile hayat veriyordu. Golcünün bu sezona kötü başlamasının, bu tablonun oluşmasında etkin bir rol üstlendiği dile getirildi.
Maçtan sonra yapılan yorumlara hak veren ancak isminin yazılmasını istemeyen bir yönetici ise, “Taraftar haklı... Sonuçta onlar saha içine bakar. Kaldı ki çok da iyi destek verdiler. Bunlar normal tepkiler. Ama kalkıp bundan dolayı istifa edecek değiliz. Bizler futbol dışında belli sorumlulukları olan ve kulüp için hayati önem taşıyan işleri yapmaya çalışan  insanlarız” diye konuştu.

Sonraki Haber