Tolunay Kafkas'ın yerine o geliyor !

Sıkıntılı günler yaşayan Kayserispor, yeni hocasını buldu

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Kayserispor, Tolunay Hakkı Kafkas'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna O ismi getirme kararı aldı.

Sağlam olmadı
Tolunay Hakkı Kafkas'ın istifası sonrasında taraftarın ve kamuoyunun ısrarla istediği Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yapan ve tecrübeli teknik adamın 2 Milyon Avro istemesi üzerine adeta geri vites yapan Kayserispor Başkanı Recep Mamur, sonrasında rotayı 44 yaşındaki teknik direktöre çevirdi.

Prensipte anlaşıldı
Hakan Kutlu ile bir telefon görüşmesi yapan ve prensipte anlaşmaya varan Başkan Mamur, Kayseri'ye davet etti. Bir kaç saat içerisinde Kayseri'de olacak olan Hakan Kutlu, detayları görüştükten sonra Kayserispor ile resmi sözleşmeyi yapacak. Hakan Kutlu ile 1,5 yıllık sözleşme yapacağı bilgisine ulaşıldı.

Yardımcıları belli
Kayseritempo'nun haberine göre; Daha önce Ankaragücü, Denizlispor, Mersin İdman Yurdu, Manisaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve son olarak yine Mersin İdman Yurdu takımında görev yapan Hakan Kutlu'ya yardımcılıklarını Gökmen Barış ile İvko Gançev yapacak. Teknik heyette 1 tane de Kayserili isim olması bekleniyor.

Sonraki Haber