Trabzonspor Başkanı özür diledi !

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun maç sonu yaptığı açıklamalar hakkında özür diledi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kadınlara yönelik kullandığı ifadeler nedeniyle özür diledi.

Kadınlardan tepki gören, "Gerekirse adam gibi ölürüz, kadın gibi yaşamayız" sözlerine açıklık getiren Hacıosmanoğlu, "Karadeniz'de bir mecaz vardır. Bunu herkes bilir. Kadın gibi değil, adam gibi yaşarız deriz. Bunu derken kadınları aşağılamak bizim haddimize mi? Beni doğuran anne ve çocuklarımı doğuran da bir kadın. Kendine malzeme arayanlar başka kapıya gitsinler" dedi.

"KADINLARA KARŞI AŞAĞILAMA OLMASI AHLAK DIŞI BİR SÖZDÜR"

"Alınan üzülenler varsa bundan kahrolurum, bin kere özür dilerim. Beni doğuran annem de bir kadın, çocuklarımın annesi de bir kadın. Tüm kadınlara saygım var. Mecazi anlamda söylenen bir sözdür. Kadınlara karşı aşağılama olması ahlak dışı bir sözdür. Bu bize yakışmaz. Samimi olarak benim sözlerimden incinen bütün hanımefendilerden özür dilerim. Art niyetli olarak bunu kullanan, milletvekili de olsa, özür dilemiyorum" dedi.

"NE GÜÇLÜ BİR ADAMMIŞIZ YA?"

Hakemlerin uzun süre stattan çıkarılmaması ile ilgili de konuşan Trabzon başkanı, "Güvenlik açısından hakemleri çıkarmadık. Bu şehrin potansiyeli biliniyor. Bu potansiyeli harekete geçirmek için yapıyorlar. Fenerbahçe maçında da aynısı oldu, elimizden geleni yaptık bir şey olmadan çıksınlar diye. Siyasi parti liderleri Cumhurbaşkanı'na rica etmiş de, biz de tamam çıkabilirler demişiz. Ne kadar güçlü bir adammışız ya?" ifadelerini kullandı.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU NE DEMİŞTİ ?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, olaylı geçen Gaziantepspor maçının ardından bir televizyon kanalının canlı yayınında Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemler aleyhinde açıklamalar yaptı. “Tövbe edip bıraktığım mesleğim vardı, sanırım o günlere geri dönmem gerekiyor” gibi tehditler savurduğu konuşmasından geçen bu sözlerinin ardından Hacıosmanoğlu’na şunu sormak istiyoruz; Kadın gibi yaşamakta ne var sayın başkan?

Maçta haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz, uğramış da olabilirsiniz ama bu size kadınlara hakaret etme hakkı vermez. Aşağılama gafletinde bulunduğunuz kadınlardan biri dünyaya getirdi sizi, yine o kadınlardan biriyle aynı yastığa koyuyorsunuz başınızı…

Hacıosmanoğlu tüm kadınlardan özür dilemeli

Fındık toplayan, çay toplayan, çocuk büyüten kimseye ihtiyaç duymadan ayakta duran Karadeniz kadını çok iyi tanırsın, ama yine de hatırlatalım istedik. Tek bir ağaç bile kesilmesin diye dozerin geçeceği güzergahın önüne elinde sopasıyla oturan Havva Ana gibi yiğit Karadeniz kadınlarını unutmadık, sen de unutma!

"Kadın gibi yaşamayacağız" gibi çirkin bir ifade kullanan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun tüm kadınlardan özür dilemesini bekliyoruz.

Hacıosmanoğlu tüm kadınlardan özür dilemeliİbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu sözleri sosyal medyada da yankı uyandırdı, "Trabzonspor Başkanı" etiketiyle Türkiye TT listesine girdi. Eleştiri oklarına hedef olan Hacıosmanoğlu hakkında yapılan yorumlardan bazıları;

Melis Alphan: Böyleleri üremesin, kısırlaştırılsın. Cinsiyetçi fikirleri de yeni kuşaklara taşınmasın, onlar ölünce ölsün! "Futbol hayattır" diye zırvalayanlara.. Evet doğru, hayat. Kadınları gerçek hayatta öldüren zihniyet statta oturuyor. Yıl 2015, ayağına giyecek ayakkabı sırtına ceket bulamayan bir millet  şaşkınlıkla Mercedes'ten inemeyenleri izliyor. Ayrıca vals, içinde aynı anda hem hüznü hem heyecanı barındıran harika bir müziktir. Küçümseyeni küçümserim.

Nüjiyan: Nesi varmış kadınların! Sunun yaptığı ayrıma bak! Sen zaten bi’ kadın gibi onurlu yaşayamazsın! Ayıp ya ayıp

Alperen Sezin: Adam gibi ölmek tamamda kadın gibi yaşamayacağız ne demek

Semabbas: Emin ol hiçbir kadın da senin gibi yaşamak istemez.

00123 001122: "Adamın" zıttı "kadın" değildir. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Kadına hakaret söylemini kınıyorum.

Günbatımı Çıkmazı: İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kadın gibi yaşamayacağız" diyerek annesini bile aşağılamış.

Favci: İbrahim Hacıosmanoğlu, bizi kadın gibi yaşatmaya kimsenin gücü yetmez demiş, kadın gibi yaşamaktan ne anlıyorsa zavallı..

FenerbahCHE: İbrahim Hacıosmanoğlu! Keşke kadınlar kadar cesur ve yürekli olabilsen! Kelimeleri nohut beyninde tart ve öyle konuş!

Seray Karakaş:  'Sevgili' İbrahim Hacıosmanoğlu adam gibi yaşamış, kadın gibi değil. Keşke kadın gibi yaşasaymış da azcık onurlu olsaymış…

Sonraki Haber