Trabzonspor, Cardozo ayrılığını KAP'a bildirdi

Trabzonspor, Cardozo transferi için Olympiacos'la görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Cardozo sözleşme imzalamak için Atina'ya ayak bastı.

Oscar Cardozo Atina'ya ayak bastı. Olympiakos bu transfer için Trabzonspor'a 1.5 milyon euro, oyuncuya ise yıllık 2 milyon euro ödeyecek. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Oscar Cardozo'nun yeni takımı belli oldu. Bordo-mavili ekibin iki sezon önce Benfica'dan 5 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı oyuncu, bu süreçte forma giydiği 66 maçta 28 gol kaydetti.
 
Trabzonspor golcü oyuncusu Oscar Cardozo'nun transferi için Yunan ekibi Olympiacos ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
 
İşte Trabzon'un açıklaması;
 
'Profesyonel futbolcumuz Oscar Rene Cardozo Marin'in  Olympiacos FC  kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.  Kamuoyunun bilgisine duyurulur.  Saygılarımızla' denildi.
 
Komşu'ya ayak bastı
 
Yunanistan'ın Olympiakos kulübüyle anlaşan 33 yaşındaki forvet, yeni kulübüyle sözleşme imzalamak üzere Komşu'ya ayak bastı. Atina'daki Elefterios Venizelos Havaalanı'na inen futbolcuyu burada bir grup taraftar ve kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri karşıladı.
Olympiakos'un bu transfer için Trabzonspor'a 1.5 milyon euro ödeyeceği bildirildi. Bordo-mavili ekipte yıllık kazancı 2.5 milyon euro olan Cardozo'ya ise yıllık 2 milyon euro ücret ödeneceği, iki yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
 
Bu gece tribünde olacak
Yunan ekibi geçtiğimiz yıl Karadeniz ekibinde kiralık oynayan Marko Marin'in bonservisi için ise Chelsea'ye 3 milyon euro ödemişti. Oscar Cardozo bu gece Georgios Karaiskakis Stadı'nda yeni takımı Olympiakos'un Levadiakos ile yapacağı maçı tribünden izleyecek. 

Sonraki Haber