Umut Bulut'a başsağlığı mesajları

Galatasaray, Umut Bulut'un hayatını kaybeden babası Kemal Bulut için başsağlığı diledi.

Galatasaray resmi sitesinden bir açıklama yaparak futbolcusu Umut Bulut'un dün akşam Ankara'da düzenlenen hain saldırıda hayatını kaybeden babası Kemal Bulut için başsağlığı diledi. Ayrıca diğer Süper Lig ekipleri de resmi sitelerinden Umut'a baş sağlığı mesajı gönderdi.

İşte Galatasaray'ın resmi sitesinden yayınladığı başsağlığı mesajı:
 
Galatasaray: 'Acımız çok büyük'
 
'Başkentimiz Ankara'da dün akşam gerçekleşen ve hepimizi derinden sarsan vahim saldırının ardından bu sabah aldığımız haberle bir kez daha kahrolduk.
 
Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un masum insanları hedef alan saldırıda hayatını kaybettiğini tarif edilemez bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
 
Merhum Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, oyuncumuz Umut Bulut'a ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
Acımız çok büyük...
 
Not: Merhumun cenaze töreni ile ilgili detaylar daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır.'
 
TFF'den başsağlığı mesajı
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ankara'da ki terör saldırısında hayatını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut için baş sağlığı mesajı yayımladı.
 
TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesaj şu şekilde:
 
"Ankara'da dün yapılan kalleş terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında A Milli Takım ve Galatasaray kulübü futbolcularından Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da yer aldığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, başta Umut Bulut olmak üzere tüm ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz."
 
Beşiktaş'tan başsağlığı mesajı
 
Beşiktaş, Galatasaraylı futbolcu Umut bulut'un babası Kemal Bulut'un Ankara saldırısında hayatını kaybetmesi üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.
Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan mesaj şöyle:
 
'Galatasaray Spor Kulübü futbolcularından Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un Ankara'da yaşanan patlamada vefat eden vatandaşlarımız arasında yer almasını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
 
Her türlü terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.
 
Ankara'daki patlamada yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, değerli futbolcu Umut Bulut ve ailesine, Galatasaray Spor Kulübü'ne, milletimize başsağlığı dileriz.
 
Saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diler, ülkemizin barış ve kardeşlik içinde, dayanışmayla terörden en yakın zamanda kurtulmasını dileriz.'
 
'BAŞIN SAĞOLSUN UMUT BULUT'
 
Beşiktaş gibi Fenerbahçe Kulübü de milli futbolcu Umut Bulut için başsağlığı mesajı yayınladı.
 
Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden 'Başın sağolsun Umut Bulut' başlığıyla yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:
 
'Dün Ankara’da yaşanan bombalı saldırıda kaybettiğimiz birçok vatandaşımızın yanı sıra, vefat edenler arasında Galatasaray’ın ve milli takımımızın futbolcusu Umut Bulut’un Babası Kemal Bulut’un da bulunduğunu derin bir üzüntüyle öğrendik.
 
Merhum Kemal Bulut’a Allah’tan rahmet, başta Umut Bulut ve Ailesi olmak üzere merhumun tüm sevenlerine ve Galatasaray camiasına başsağlığı diler, bu vesileyle terörün her türlüsünü bir kez daha kınadığımızı kamuoyuyla paylaşırız.'
 
Trabzonspor'dan başsağlığı mesajı
 
Trabzonspor'un eski futbolcusu için resmi internet sitesinden yayınladığı baş sağlığı mesajı şöyle:
 
'Eski oyuncumuz, Galatasaray’ın profesyonel futbolcusu Umut Bulut’un babası Kemal Bulut’un Ankara’da yaşanan terör saldırısı sonucu hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
 
Merhum Kemal Bulut’a Allah’tan rahmet, başta Umut Bulut olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.'
 
Bursaspor'dan başsağlığı mesajı
 
Dün Ankara'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Umut Bulut'un babası Kemal Bulut için Bursaspor, bir başsağlığı mesajı yayınladı.
 
Bursaspor Kulübü resmi internet hesabında yer alan açıklamada, "Ankara'da ki hain saldırıda, Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Umut Bulut'la birlikte Galatasaray Camiası'nın acısını yürekten paylaşıyor ve başsağlığı diliyoruz" denildi.

Sonraki Haber