Vamos Bien’den CHP ve HDP’ye mesaj

Fenerbahçe'nin tribün gruplarından Vamos Bien, CHP ve HDP’nin genel merkezlerine pankart astı.

Fenerbahçe'nin tribün gruplarından Vamos Bien, düzenlediği organizasyonla Cumhuriyet Halk Partisi ve Halkların Demokratik Partisi'nin genel merkezlerine pankart astı.

Fenerbahçe’nin sol görüşlü tribün gruplarından Vamos Bien, PassoLig’e karşı başlattığı kampanya ile Cumhuriyet Halk Partisi ve Halkların Demokratik Partisi’nin genel merkezlerine pankart asarak taleplerini dile getirdi.

Geçtiğimiz sezondan itibaren futbol maçlarında uygulamaya konulan ve tribündeki seyirci ortalamasının düşmesine neden olan PassoLig uygulamasına karşı tribün gruplarının büyük bir tepkisi var.

Sarı lacivertli kulübün sol görüşlü tribün grubu Vamos Bien, bu tepkinin ses getirmesi için siyasi partilerin kapısını çaldı.

Seçim zamanı PassoLig’in kaldırılma vaadi veren Cumhuriyet Halk Partisi ve Halkların Demokratik Partisi’nin bazı genel merkezlerine pankart asan Vamos Bien grubu, “Sözünüz sözse, PassoLig çöpe” yazılı pankartlarıyla tepkilerini dile getirdiler.

Vamos Bien ayrıca yaptığı açıklamada, “Taraftar PassoLig’den kurtulsun diye umut ettik, sizlere güvendik, oyverdik” ifadelerine yer verdi.

İşte o pankartlardan bazıları;







Sonraki Haber