''Şampiyonluğa oynuyoruz''

Engin İpekoğlu, ligde kalan her maçın çetin geçeceğini söyledi

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, bugüne kadar genç futbolcuları baskı altına almamak için hedef belirtmediklerini, ancak şu anda bulundukları konum itibarıyla şampiyonluğa oynadıklarını söyledi.

Engin İpekoğlu, yaptığı açıklamada, Alima Yeni  Malatyaspor karşısında alınan bir puanı küçümsemediklerini, ligde kalan her maçın  çetin geçeceğini ifade etti.
 
Alima Yeni Malatyaspor'un önemli çıkış  yakalamış bir takım olduğunu ifade eden İpekoğlu, Malatya ekibinin son iki  haftada şampiyonluğa aday iki takımdan 6 puan aldığına dikkati çekerek, şunları  kaydetti:
 
"Aslında galibiyet avucumuzdaydı, ancak puan puandır. Bu haftaya  kadar maksimum potansiyellerini sahaya yansıtan futbolcu arkadaşlarımı  kutluyorum. Ligin en genç ikinci takımıyız. Bugüne kadar bize hep hedef  sormuşlardı. Genç oyuncuları baskı altına almamak, onları tedirgin etmemek için  hedefimizi belirtmedik. Ancak şu bir gerçek, bulunduğumuz konum itibarıyla  şampiyonluğa oynuyoruz. Önümüzde Kayseri Erciyesspor karşılaşması var. Evimizde  oynayacağımız bu mücadeleyi kazanmak istiyoruz."
 
Öte yandan Alima Yeni  Malatyaspor karşılaşmasının ardından sağ bacağında ağrı hisseden orta saha  oyuncusu Samican Keskin'in MR'ı çekildi. Çekilen MR sonucu Keskin'in sağ üst  adalesinde ikinci derecede yırtık olduğu anlaşıldı.Tedavisine başlanan  Samican Keskin'in, Kayseri Erciyesspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı  belirtildi.

Sonraki Haber