Manisaspor göz doldurdu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisaspor, Adana Demirspor karşısında sergilediği performans ile beğeni topladı.

PTT 1’inci Lig takımlarından Manisaspor, Kızılcahamam kampında oynadığı hazırlık maçında Adana Demirspor’la 2-2 berabere kalmasına rağmen sergilediği futbolla teknik heyetten güvenoyu aldı.

Adana Demir karşısında başarılı bir sınav verdiklerini dile getiren teknik direktör Mehmet Altıparmak, sergilenen futbolun kendisini fazlasıyla memnun ettiğini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Maçın büyük bölümünde sahada istediklerini yapan bir takım görüntüsü verdik. İlk yarıda çok erken bir gol yememize rağmen oyundan kopmadık ve skor üstünlüğünü yakalamayı başardık. Beraberliğe rağmen oyuncularımın kazanma arzuları üst düzeydeydi. 2 gol atıp, 5-6 yüzde yüz fırsat kaçırdık. Bu da üretken bir takım olduğumuzu ortaya koyuyor. Her geçen gün üzedine koyarak kendimizi geliştireceğiz” dedi.

VESTEL’DEN RET

Yeni sezon öncesi çok sayıda oyuncuyla anlaşmasına rağmen henüz transfer yasağını kaldıramadığı için bu futbolculara imza attıramayan Manisaspor yönetimi, forma reklamı için kapısını çaldığı Vestel’den olumsuz yanıt aldı.

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ile yaptığı görüşmeden sonuç alamadıklarını söyleyen Başkan Abdullah Mergen, “Transfer yasağını kaldırmak için yaklaşık 2.5 milyon TL’ye ihtiyacımız var. Anlaştığımız futbolcuların lisanslarını çıkarmak için bu parayı temin etmek zorundayız. Farklı kanallara yöneleceğiz” diye konuştu.

Sonraki Haber