Mehmet Altıparmak takımdan memnun

Manisaspor Teknik Direktörü Altıparmak, açıklamalarda bulundu.

Sezon hazırlıkları kapsamında Adana Demirspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında 2-2 berabere kalan PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, müsabakada attıkları 2 golün dışında 5-6 tane net gol pozisyonuna girmelerinin kendileri adına sevindirici olduğunu bildirdi.

Altıparmak, yaptığı yazılı açıklamada, Kızılcahamam kampı kapsamında Adana Demirspor ile oynadıkları karşılaşmanın büyük bir bölümünde istediklerini yaptıklarını belirtti.

Çok erken bir gol yemelerine rağmen oyundan kopmadıklarını ve üstünlüğü ele geçirdiklerini bildiren Altıparmak, şunları kaydetti: "Attığımız iki golün dışında yakaladığımız ciddi gol pozisyonları da oldu. Fizik gücümüzün üstünlüğü ile ikinci yarıya da iyi başladık. İkinci yarının ilk 10-15 dakikalık bölümüne 2 tane kaçırdığımız yüzde 100'lük gol pozisyonu oldu. Oyuncu değişikliklerinin ardından ise oyun biraz daha rölantiye dönüyor. Oyunun son bölümünde de yüzde 100'lük pozisyonda kaçırdığımız 2 gol oldu. Oyunun genelinde topun kendisinde daha çok kaldığı, daha istekli, arzulu bir Manisaspor vardı. Bugün oynadığımız oyun beni fazlasıyla memnun etti. Oyuncularımın istek ve arzusu üst düzeydeydi. Her zaman söylediğim gibi, hazırlık maçlarından alınan skor benim için önemli değil ama oyuncularımın 2 gol atıp, 5-6 tane yüzde 100'lük gol pozisyonuna girmesi bizim adımıza çok sevindirici."

Altıparmak, ağır antrenmanlara rağmen futbolcularının çok istekli ve arzulu olduğunu belirterek, "Hemen hemen bütün futbolcularımıza görev verdik. Hiçbirisi sırıtmadan mücadelenin içinde oldular. Bundan sonra oynayacağımız maçlarla da lige daha da hazır hale geleceğiz." ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber