Ludogorets - Başakşehir: 1-2

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu mücadelesinde Bulgar ekibi Ludogorets'i deplasmanda 2-1 mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir, Bulgaristan’da Ludogorets’e konuk oldu. Dört maç sonunda iki puanla grubunda son sırada yer alan Başakşehir, 8 puanla lider konumdaki Ludogorets karşısında gruptaki şansını son maça taşımak için mücadele verdi.

Temsilcimiz 20’de Edin Visca ve 28’de Kerim Frei’ın attığı golleriyle sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Rotasyon kadrosuna rağmen ilk yarının büyük bir bölümünde üstün bir oyun sergileyen Başakşehir, ikinci yarıda ev sahibinin baskısına yanıt vermekte zorlanırken 65’te Marcelinho farkı bire indirdi. 2-1’den sonra Mert Günok’un başarılı performansıyla skoru korumayı başaran temsilcimiz umudunu son maça taşıdı.

Gruptaki diğer maçta Braga, konuğu Hoffenheim’ı 3-1 mağlup etti ve 1o puanla liderliği ele geçirdi. Ludogorets, 8 puanda kalırken Başakşehir 5 puana çıktı. Hoffenheim ise 2 puanla son sırada kaldı. Grubun son maçında Ludogorets, Hoffenheim’a konuk olacak. Abdullah Avcı’nın öğrencileri ise Braga’yı konuk edecek. Temsilcimiz 7 Aralık’taki son maçta lider Braga’yı yenerek Hoffenheim’ın Ludogorets’i mağlup etmesini bekleyecek.

Sonraki Haber