Galatasaray UEFA'nın manşetinde

Uefa Galatasaray'ın Türkiye Kupası zaferini sitesine taşıdı..

Sneijder'in Mührü başlığı adı altında yer alan haberde 70. dakikada Hollandalı oyuncunun golüyle 15. kez kupaya uzandığı dile getirildi. Maçın adamı olduğu vurgulanan Sneijder'in attığı golün hikayesinin anlatıldığı haberde Roberto Manci'nin "Yorgunuz ama değdi. Bu kupayı kazanmak istiyorduk" sözlerine yer verildi.

Ayrıca Uefa kaptan Sabri'nin en son 2005 yılında aldıkları kupada da kadroda yer aldığını ifade ettiği sözlerine yer verdi.
 
İngiltere'de ise Daily Mail Online sitesi Galatasaray'ın kupa zaferini değerlendirdi.Her iki takımında cesurca mücadele ettiği ifadesi kullanılan haberde Sneijder'in attığı gole sarı kırmılı takımın zafere uzanan takım olduğu dile getirildi.

Ligde Fenerbahçe'ye şampiyonluğu kaptıran ve ikincilik mücadelesi yapan takımın genel itibariyle hayal kırıklığı yarattığı belirtilen haberde kupa'nın bir teselli olduğu yazıldı. Roberto Manci'ninin gittikleri ülkede almış olduğu ulusal kupalara dikkat çekilen haberde bu alınan zaferle birlikte İtalyan teknik adamın biraz olsun rahat bir nefes aldığı söylendi.

Sonraki Haber