Grosskreutz'a büyük tepki !

Galatasaray'dan ayrılarak Stuttgart'a transfer olan Kevin Grosskreutz, Mainz maçında yaptığı hatalarla nedeniyle büyük tepki gördü.

Bundesliga’da bitime bir hafta kala ligde kalmak için son kozlarını oynayan Stuttgart, sahasında Mainz 05’e 3-1 yenilince taraftarlar tepki gösterdi. Ev sahibi Stuttgart’ın yediği gollerde büyük hatalara imza atan Kevin Grosskreutz ise maça damga vuran isimdi.

Stuttgart’ın yediği iki golde hata yapan Galatasaraylı eski futbolcu Grosskreutz’un etrafını maç sonrası sahaya giren taraftarlar sardı. Taraftarların tepkisi üzerine maç sonrası açıklamalarda bulunan Grosskreutz; “Taraftarın tepkisi anlaşılabilir. Onları anlıyorum. Tehlikedeyiz. Söyleyecek söz bulamıyorum. Maçta hatalar yaptım. Taraftarlarımızdan özür dilerim. Bu kulübe çok şey borçluyum. Diyebileceklerim bunlar” sözlerini kullandı.

Üstün oynadığı maçta Mainz’e 3-1 yenilen Stuttgart, ligin son haftasında deplasmanda Wolfsburg ile karşılaşacak olan 17. sıradaki Stuttgart’ın kulağı, 16. Werder Bremen ile 15. Frankfurt’un maçında olacak.

Sonraki Haber