Guardiola takımdan ayrılacak mı ? Sürpriz açıklama...

Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola, gelecek sezon takımdan ayrılıp ayrılmayacağına henüz karar vermediğini söyledi.

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayern  Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola, gelecek sezon takımdan ayrılıp  ayrılmayacağına henüz karar vermediğini söyledi. 
 
Bundesliga'nın en çok şampiyonluk yaşayan kulübü Bayern Münih ile  kontrat süresi gelecek yıl sonra erecek teknik direktör Guardiola'nın,  sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı konusu belirsizliğini koruyor. 
 
İspanyol teknik adam, Almanya Süper Kupası finalinde karşılaşacakları  Wolfsburg maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, kendisine hiçbir kulüpten  teklif gelmediğini kaydetti. 
 
Bayern Münih'teki kariyerinin devam edip etmeyeceği konusunda kapıyı  açık bırakan 44 yaşındaki teknik adam, ''Teknik direktör olarak elimden gelenin  en iyisini yaptım, yapıyorum ve yapacağım'' değerlendirmesinde bulundu. 
 
Guardiola, kulüp yönetimi tarafından sözleşmesinin uzatılması yönünde  teklif alıp almadığına ilişkin ise ''Bu konuda henüz karar vermedim. Konuşmak  için daha zamanımız var. Burada olma imkanı verildiği için yönetime şükranlarımı  sunuyorum'' ifadelerini kullandı. 
 
Takımda çok fazla yabancı oyuncu bulunması nedeniyle Alman basını  tarafında yapılan olumsuz eleştirilere de cevap veren İspanyol çalıştırıcı,  "Bayern Münih Alman takımıdır ve gelecek 100 yılda da öyle kalacaktır.  Korkmayın'' cevabını verdi.

Sonraki Haber