Papa, Schumacher için dua etti

Papa Francesco, bitkisel hayatta olan ve sağlık durumu iyileşme göstermeyen efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher için dua etti.

Michael Schumacher'in sağlık durumu umut verici gelişmelere sahne olmazken, olaya Hristiyan dünyasının ruhani önderi Papa el attı. Formula 1'in efsanevi pilotu, Fransa Alpleri'nde geçirdiği kazanın ardından komaya girmiş, gerçekleştirilen ameliyatın ardından hayatta kalsa da, bitkisel yaşamda hayatını devam devam ettiriyordu.
 
İki yıldır bu durumda olan ve sağlık durumu endişe yaratmaya devam eden Schumacher için Vatikan'da özel program uygulandı. Papa Francesco, unutulmaz Formula 1 pilotunun tekrar sağlığına kavuşması için dua etti.
 
Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Başkanı Jean Todt Vatikan Radyosu'na yaptığı açıklamada, ruhani lidere Schumacher için dua etmek isteyip istemediğini sorduğunu, Papa'nın da bu isteği seve seve kabul ederek efsane isim için dua ettiğini söyledi. Todt, Schumacher'in Formula 1'de üst üste şampiyonluklara imza attığı dönemde Ferrari takımının başında bulunuyordu.

Sonraki Haber