iPhone 15'te bir rezalet daha! Önce boyası soyuldu şimdi de....

Apple'ın kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü iPhone 15 serisinin kılıfsız kullanma durumunda boyasının soyulduğu ortaya çıkmıştı. iPhone 15'lerde şimdi bir sorun daha çıktı....

9to5Mac'in haberine göre bazı kullanıcılar iPhone 15 veya iOS 17'ye yükseltme yaptıklarından beri Wi-Fi sorunları yaşadıklarını kaydetti. WiFi sorunu yaşayan kullanıcılardan biri olan David Chen'e göre, uygulamalar içerik yükleyemiyor ya da bağlantı çok yavaş. Bir başka kullanıcı ve aynı zamanda uygulama geliştiricisi Willian Max de iPhone 15 Pro Max'i Wi-Fi'a bağlandığında olağandışı bir yavaşlık fark ettiğini söyledi.

İnternette WiFi sorunu yaşayan pek çok kullanıcının şikayeti bulunuyor. Apple Community forumlarındaki bir kullanıcı, iPhone 15 Pro'sunda Wi-Fi bağlantısının periyodik olarak kesildiğini ancak diğer tüm cihazlarda sorunsuz çalıştığını söyledi. X'te ise bir kullanıcı iPhone'u Wi-Fi'ye bağlıyken "sayfaların çok yavaş yüklendiğini" söyledi.

Reddit'te de benzer raporlar var. Bir kullanıcı Wi-Fi kanal aralığını 20 MHz, 40 MHz veya 80 MHz olarak ayarlamanın sorunları çözdüğünü iddia ediyor. Başka bir kullanıcı ise aynı gönderide "Bağlandım ama zaman zaman iPhone'um hiç veri almıyor, bu yüzden uçuş moduna alıp tekrar kapattım ve tekrar çalışıyor" dedi.

Sonraki Haber